Zwanger: Zwangerschapsshoot

Eind juli deed ik een zwangerschapsshoot met een professionele fotografe. Hoewel ik de hele zwangerschap niet zo fijn heb ervaren vond ik het toch belangrijk om een dergelijke shoot te doen. Waarom vertel ik je vandaag en natuurlijk laat ik een aantal foto’s zien van het eindresultaat!

_Highres(2van33)

Terwijl ik mij niet op mijn gemak voelde met mijn grotere wordende buik en alle ongemakken die bij een zwangerschap hoorde, vond ik het toch fijn om mooie foto’s te hebben van deze periode. Naast de foto’s die ik (bijna) wekelijks met Robin maak, wilde ik ook echt mooie foto’s, waardoor ik met een goed gevoel op mijn eerste zwangerschap kan terug kijken. De fotografe, Marissa, waarmee ik de zwangerschapsshoot deed, is een collega van mij en daardoor voelde ik me erg bij haar op mijn gemak.

Samen met Marissa maakte ik een bord op Pinterest vol met inspirerende foto’s voor onze zwangerschapsshoot. Op basis daarvan koos ik samen met haar outfits en locaties.
Tijdens de shoot zorgde Marissa ervoor dat ik (Robin was niet mee) heel erg op mijn gemak was. Ze stelde vragen, waardoor we spontane foto’s hebben en probeerde dingen uit die verrassend genoeg heel goed werkten. Ze begrijpt mijn onzekerheden en probeert die weg te nemen tijdens de shoot maar ook door rekening te houden met het uiteindelijke resultaat.

_Highres(14van33)

_Highres(19van33)

_Highres(9van33)

_Highres(6van33)
Helaas, was het weer buiten niet echt top en konden we daardoor buiten niet heel veel foto’s maken. Maar ook de foto’s binnen zijn precies wat ik van tevoren voor ogen had.

_Highres(26van33)

_Highres(33van33)

_Highres(32van33)

Al met al, kan ik iedere zwangere vrouw een zwangerschapsshoot aanraden! Het eindresultaat vind ik werkelijk heel erg mooi geworden en met deze foto’s, die zeker een plekje in huis krijgen, kan ik mijn zwangerschap met een positief gevoel afsluiten.

Heb jij een zwangerschapsshoot gedaan? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Alle foto’s zijn gemaakt door Marissakoolwijk.com

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Zwanger: Zwangerschapsshoot

  1. Prachtige foto’s Raisa!! Ik ben blij dat je door deze fotoshoot een mooi aandenken hebt aan je zwangerschap en er met een fijner gevoel op terug kijkt!

    1. aah, dankjewel Hester! Ik kan het echt aan iedereen aanraden! X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.