Zwanger: Mijn babyshower

Twee weken geleden werd ik op zondag verrast met mijn babyshower! Wat we deden en wat er eigenlijk op de planning stond die dag, lees je hieronder!thumb_DSC_0046_1024

Zondag 23 juli zou ik wat leuks doen met Robin voor mijn verjaardag. Hoewel ik dat wel erg ver van te voren vond, want ik ben pas in september jarig, vond ik het ook weer niet zo gek. Ik ben immers 6 dagen na mijn uitgerekende datum jarig, dus misschien hebben we dan geen tijd om mijn verjaardag te vieren of iets leuks te ondernemen. Ik moest in ieder geval op tijd op op zondag en niet te zwaar ontbijten. Toen ik net mijn haar wilde gaan wassen, ging de deurbel. Terwijl ik nog in mijn pyjama was. Ik zag het niet zitten om de deur open te doen in mijn vieze pyjama met mijn ongewassen haren maar ik had geen keus…

En daar stond iedereen, mijn moeders, schoonzusjes en vriendinnen, IN PYJAMA! Ze hadden allemaal lekkere dingen meegenomen voor het ontbijt; zelf gebakken (suiker)brood, cruesli en kwark, fruit, broodbeleg, scones, thee, sapjes, van alles. Robin ging weg en wij gingen met z’n allen ontbijten. Mijn zussen en 1 schoonzusje konden er helaas niet bij zijn maar die stuurden wel heel lief een appje!

Na het eten, werd alles weer super snel opgeruimd en was het tijd voor een spelletje. Ik moest babyfoto’s raden. Iedereen had een babyfoto van zich zelf meegenomen en ik moest raden wie het was. Het was best moeilijk maar ik had er best een aantal goed. Daarna kreeg ik allemaal lieve cadeautjes. Knuffels, kleertjes en verzorgingsproducten voor ons alledrie!

thumb_DSC_0054_1024Voor iedereen die aanwezig was, was er een soort pouletje. Hoe gaat het kindje heten, wanneer wordt hij geboren en hoeveel weegt hij? Heel leuk om te zien wat andere mensen denken en welke namen zij bij ons vinden passen. Ik kan alvast verklappen dat DE naam er niet tussen zit. De datum en gewicht weten we natuurlijk nog niet maar als ik dit lijstje zo zie, heb ik wel een voorkeur haha!

thumb_DSC_0053_1024

thumb_DSC_0055_1024

thumb_DSC_0056_1024

thumb_DSC_0057_1024

Als laatste gingen we, om alvast in de kindersfeer te raken, een Disneyfilm kijken. Onder het genot van een grote kop thee keken we samen Rapunzel.

Ik had een ontzettend leuke ochtend en had niet verwacht dat er voor mij een babyshower was georganiseerd. Mijn enige vermoeden was dus dat mijn verjaardag wel erg vroeg gevierd werd dus als ik een babyshower zou krijgen, moest het wel deze datum zijn. Nogmaals, wil ik iedereen die aanwezig was (en er niet bij kon zijn) ontzettend bedanken voor de gezellige ochtend en de lieve cadeautjes!

Heb jij een babyshower gehad? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

4 thoughts on “Zwanger: Mijn babyshower

  1. Yvonne Schutte says:

    Wat leuk om te lezen!! Jullie zijn flink verwend! Maar het schiet al aardig op,nog een paar weken. Ik wil jullie vast heel veel sterkte wensen straks met de bevalling!! Meer dan je best kun je straks niet doen.

    Veel liefs,
    Yvonne

  2. ah wat super leuk! leuk he dat andere mensen die voor je doen! ik was ook echt verrast voor de mijne, inmiddels alweer een maand of 8 geleden!

    1. Ja, echt bijzonder is het als je vriendinnen/zussen/moeder zo iets organiseren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.