Zwanger: ik heb de Zwangerbox opgehaald

Pas geleden kon je lezen dat ik de Blije Doos heb opgehaald bij Prenatal. Inmiddels zijn we een paar weken verder en heb ik bij Etos de Zwangerbox opgehaald. Vandaag laat ik je zien wat er in zit en wat ik er van vind.

thumb_DSC_0001_1024 2

De Zwangerbox is een samenwerking tussen Ouders van Nu en Etos. Je kan deze aanvragen via de website van Ouders van Nu of een formulier invullen bij Etos en deze met de post versturen. Via internet had ik het meerdere keren geprobeerd maar op de een of andere manier ging dat steeds niet goed. Uiteindelijk heb ik een formulier ingevuld en opgestuurd. Een paar weken later kreeg ik een mail dat ik de box op kon halen bij een Etos bij mij in de buurt.

Modern als ik ben, nam ik de mail met barcode op mijn iPhone mee naar Etos. Echter, was dit niet mogelijk. De mail moest uitgeprint worden omdat Etos dit op moet sturen naar Ouders van Nu. Oké, dit vond ik eerlijk gezegd behoorlijk ouderwets en omslachtig. Maar vooruit ik heb de mail uitgeprint. Tweede poging; bij Etos aangekomen waren de boxen op, helaas. Bij de derde poging is het eindelijk gelukt en heb ik nu de box in huis.

Genoeg over het gedoe van het ophalen, laat ik beginnen bij de naam. Zwangerbox vind ik persoonlijk leuker dan Blije Doos (rare associaties). Aangezien er ook een box is voor als je al bevallen bent, verwacht ik hier voornamelijk dingen in voor de aanstaande moeder.

thumb_DSC_0002_1024

Dat klopt ook wel, het zijn voornamelijk tijdschriften en (proefmonsters) van producten voor mama.

thumb_DSC_0004_1024 2

Vier tijdschriften zitten er in  box; Ouders van nu, Ouders van nu Zwanger, Mama Kek liefdesboek en het Mama (&Baby) boek van Etos. Ik heb ze nog niet uitgebreid doorgebladerd en denk dat ik ze nu voor nu maar even bewaar voor mijn verlof. Dan heb ik genoeg tijd om te lezen en te relaxen.

thumb_DSC_0003_1024 2

Een kleine tube Mama buikbalsem van Etos, een flesje 0,0% Jillz, 3 zwangerschapsvitamine capsules en een proefmonstertje van een crème van Vichy. Met de Jilzz 0,0 ben ik erg blij want die vind ik altijd erg lekker. De buikbalsem gebruik ik zelf van Zwitsal omdat ik die van Etos niet zo lekker vind ruiken. De capsules van Davitamon zijn belachelijk groot en slik ik dus ook niet. Ik snap echt niet wie er bedacht heeft dat je zwangerschapsvitamines zo groot moet maken. Voor alle vrouwen die al moeite hebben met eten binnen houden, laat staan extra voedingsuplementen…

Verder zit er voor de baby een speentje in, één pamper, dit zat ook in de Blije doos. En Water Wipes, dit zijn billendoekjes zonder parfum en reinigingsmiddelen maar alleen met water. Ze zijn na openen maar 4 weken houdbaar en er zitten 10 doekjes in. Ik ben benieuwd wat ik hiervan vind.
Als laatste zit er nog een (volgens mij hele) tube VSM billenzalf in, hier ben ik sowieso erg blij mee. Want dit hebben we denk ik wel nodig!

Verder zitten er veel folders in met reclame, dat is wel een beetje jammer.

In zijn geheel vind ik de Zwangerbox minder interessant dan de Blije Doos. Maar ik heb het gekregen en kan op deze manier toch kennis maken met nieuwe producten.

Welke doos voor zwangeren vond jij het leukst en echt de moeite waard om op te halen? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.