Zwanger #6: verlof en het eerste pakje

Vandaag ben ik alweer ruim 36 weken zwanger en sinds vorige week ben ik met verlof. Hoe gaat het met mij en wat zijn mijn plannen tijdens mijn verlof? Ook laat ik vandaag het eerste pakje zien!

thumb_DSC_0066_1024 2

Vandaag ben ik dus een week met verlof en ik probeer lekker te relaxen. We hebben de babykamer helemaal klaar, hierover binnenkort meer, en de autostoel staat in de auto. In principe kan de kleine man komen maar voor zijn eigen gezondheid moet hij nog minstens een week blijven zitten. Vanaf 37 weken mag ik thuis bevallen en dat is wel mijn wens.

Vanaf 37 weken, dus dat zou vanaf 15 augustus zijn, kan hij dus komen. Ik hoop stiekem ook dat hij nog in augustus komt! Het zwanger zijn, heeft wat mij betreft nu wel lang genoeg geduurd. Ik ben te nieuwsgierig naar ons kleine mannetje. Daarnaast slaap ik niet meer lekker doordat ik veel wakker ben om te plassen en dan niet meer in slaap kom. Ik lig niet lekker omdat ik last van mijn rug krijg ‘s nachts. Mijn kleding zit niet meer lekker, gelukkig hoef ik er niet meer representatief bij te lopen voor mijn werk! En ook begint mijn buik, ook al is hij niet super groot, me behoorlijk in de weg te zitten.

Tijdens mijn verlof heb ik in de eerste week met vriendinnen afgesproken en komt vandaag mijn moeder. Ook ga ik vanochtend naar de schoonheidsspecialiste, lekker laten pamperen met een pedicure en mijn wenkbrauwen laten verven. Robin is ook een paar dagen vrij dus dan zijn we lekker samen! In de laatste week van augustus gaan we naar de Euromast. Robin gaat met mijn vader abseilen en ik ga met mijn stiefmoeder high tea-en, verschil moet er zijn! Ook ga ik nog naar de tandarts, die we wilde me graag nog zien met mijn dikke buik en hebben we natuurlijk afspraken bij de verloskundige.

Het eerste pakje hangt al weken aan de kastdeur en ik kan niet wachten tot er eindelijk een klein babytje in zit! De hele set, behalve het rompertje, heb ik gekocht bij H&M. Dit is maatje 50 maar omdat ik het truitje zo intens schattig vond, heb ik die ook in 56 gekocht. Dan heb ik hem met een beige slobber broekje.

Ik ben benieuwd wanneer de kleine man zich aandient, wanneer ben jij bevallen van jullie eerste kindje? Laat het me weten bij de comments!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

4 thoughts on “Zwanger #6: verlof en het eerste pakje

  1. Spannend hoor, je eerste kindje! Ik ben bevallen bij 39 weken. Maar meestal hoor je dat je bij een eerste kindje later bent.. succes met de laatste loodjes.

    1. Ja, ik weet het… maar het kan dus ook eerder 😉 wie weet hihi, we wachten geduldig af!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.