What’s new: Benefit

Hoi!

In Londen liet ik mij verwennen bij de Boots. Een op het eerste gezicht, normale drogist. Maar eenmaal binnen is het een combinatie van drogist en parfumerie. Ze verkopen er namelijk niet alleen pleisters en shampoo maar ook make-up van Chanel, Dior en nog vele andere mooie merken. Waaronder Benefit! Een merk waar ik nog niet veel ervaring mee heb, behalve de They’re Real Mascara. Waar ik al erg enthousiast over was.

Twee weken geleden bracht Benefit een nieuwe mascara op de markt. Namelijk de Rollerlash Mascara. Hier was ik erg benieuwd naar. Ik liet mij dan ook lekker opmaken in de winkel met de nieuwste producten van Benefit en kocht ook nog wat. Kijk je mee?

DSC_0035 Ik kocht 3 producten, die verpakt werden in dit schattige tasje. Speciaal voor de lancering van de Rollerlash Mascara!

DSC_0036 Alleen al vanwege deze ontzettend coole, 50’s verpakkingen wil je de Benefit producten hebben! Ik kocht een set met primer en een moisturizer en de Rollerlash mascara.DSC_0037 DSC_0039

De Porefessional Primer en Triple Performing Moisturizer. Kijk die verpakkingen! Hoe cute! DSC_0042En de Roller Lash Mascara. Met de dop à la een ouderwetse krulspeld!

Ooohh, wat zien de producten van Benefit er toch altijd leuk uit! Deze week komen de reviews online van de Porefessional en de Roller Lash Mascara. Houdt dus zeker Justraisa.nl in de gaten, als je benieuwd bent naar deze nieuwe mascara.

Heb jij ervaring met Benefit producten? Wat vind jij van de verpakkingen? Let me know!

Liefs,
Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

3 thoughts on “What’s new: Benefit

  1. Hoi Raisa! Heb je de porefessional van benefit al geprobeerd? Ik gebruik zelf altijd de Z-Pore van GoodSkin Labs omdat deze ook direct mat maakt. Erg fijn, maar hij is bijna op dus is de versie van Benefit ook aan te raden? (Hij is helaas wel duurder zag ik…)

    1. He Leonie! Ik zal de review binnenkort plaatsen (ik heb ook even gezocht en kon hem ook niet vinden). Ik ben erg enthousiast over de Porefessional, ondanks de prijs. Keep you posted 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.