What’s new? – beauty shoplog

Hoi!

Voor mijn verjaardag heb ik 2 cadeaubonnen gekregen, 1 van Ici Paris XL en 1 van Douglas. Afgelopen donderdag heb ik mezelf verwend met fijne beautyproducten, ik laat zien wat ik gekocht heb. Niet alleen bij de parfumerie maar ook de overige beautyproducten die ik kocht.

P1020695

Ici Paris XL
Ik hou van de parfumerie! De heerlijke geuren die je tegemoet komen wanneer je binnenloopt, de vriendelijke verkoopsters die je pamperen en de prachtige beautyproducten, natuurlijk! Ik was op zoek naar een perzikkleurige blush. Ik gebruik altijd een roze blush, maar met het najaar inzicht wilde ik graag een warmere kleur. De verkoopster was erg aardig en adviseerde me over de verschillende producten. Ze liet zien hoe de blush me stond en uiteindelijk kocht ik 2 producten van Ici Paris’ eigen merk, BE Creative. BE Creative blush 003 Precious en BE Creative Photo Perfecting Primer. De verkoopster pakte mijn aankopen mooi in, vulde het tasje met leuke monstertjes en een tijdschrift, voordat ik de winkel verliet mocht ik nog een parfum uitkiezen om op te spuiten. Ik koos voor de heerlijke nieuwe geur van Armani, Armani Ultimate Code.

P1020687

 

 

 

 

 

P1020690

 

 

 

 

 

Douglas
Zo lief als ik geholpen werd bij Ici Paris XL, zo chagrijnig was de verkoopster bij Douglas. Ik ging naar Douglas voor MAC, bij Douglas Lijnbaan hebben ze een grote MAC afdeling. Ik vroeg de verkoopster naar de transparante foundation van MAC, ze liet het me kort zien en nadat ik de keuze had gemaakt voor de pressed versie, legde ze het doosje bij de kassa. Bij mijn cadeaubon zat ook een tester die ik zelf mocht laten vullen, de volgende verkoopster was ook niet al te vriendelijk, ze vulde het flesje en ging door met de volgende klant. Eenmaal bij de kassa stopte verkoopster het doosje in een klein plastic (!) zakje. Ik was verbaasd! Zo lief en behulpzaam als ze waren aan de overkant, zo kortaf en nors waren ze hier. Jammer!

P1020691

 

 

 

 

P1020692

 

 

 

 

 

MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder Pressed

HEMA
Bij HEMA kocht ik nieuwe kwasten. Het zijn witte kwasten die ongelofelijk zacht zijn! Ik ben er erg blij mee. Ik kocht 4 kwasten: Classic powder brush 151, Eyeshadow brush&smudge 256, Smokey eyes brush 259, Foundation brush 156. De 256 en de 259 hebben allebei aan 2 kanten een kwastje. Ook kocht ik een matte topcoat, een topcoat voor over elke nagellak die je mooi vindt voor een prachtige matte finish!

P1020693

 

 

 

P1020694

 

 

 

Albert Heijn
Bij Albert Heijn is er elke week wel een leuke actie qua beautyproducten. Afgelopen week alle shampoo’s, conditioners en haarstijlingproducten 2+1 gratis! Ik kocht 3 shampoo’s van Herbal Essence.

P1020685

Zeer geslaagd, ik ben erg blij met mijn producten 🙂

Liefs,

Raïsa

 

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.