What’s in: Hallo mama cadeaupakket – Jumbo

Hallo baby, hallo gratis cadeaupakketten, hallo Jumbo. Wanneer je zwanger bent of net bent bevallen kan je allerlei gratis pakketten ophalen bij diverse winkels, speciaal met producten voor jou en je baby. Vandaag laat ik zien wat er in de doos van Jumbo zit. Is deze de moeite waard om op te halen?thumb_DSC_0002_1024

Al eerder reviewde ik de babybox van Ouders van Nu in samenwerking met Etos. Daar was ik niet laaiend enthousiast over. Mijn moeder bestelde voor mij het Hallo mama cadeaupakket van Jumbo en afgelopen week, haalde ik die eindelijk op!

Om het cadeaupakket aan te vragen, moet je online binnen 3 maanden na de geboorte van je baby je gegevens invullen. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een barcode om de doos op te halen bij een Jumbo bij jou in de buurt. Belangrijk is dat je het geboortekaartje van je kindje ook mee neemt, wanneer je doos ophaalt.

thumb_DSC_0003_1024Wat zit er in? Ik moet zeggen, ik ben positief verrast! Wat een volle doos, er zit van alles in voor mama en baby. De doos is neutraal en goed te gebruiken voor speelgoed of te kleine kleertjes zoals wij gaan doen.
thumb_DSC_0009_1024 Voor mama:
– Milka chocolade reep (Daim)
– Swiss Engergie B-complex tabletten
– Swiss Energie multibruistabletten

thumb_DSC_0008_1024
thumb_DSC_0011_1024
thumb_DSC_0014_1024
thumb_DSC_0015_1024Voor baby:
– een knuffeltje
– proefverpakking Jumbo luiers maat 2
– Sore Baby maisfingers
– De Kleine Keuken superheldjes koek
– Bear yoyo strawberry
– Nestle pyjamapapje (biscuit) en een lepeltje
– proefverpakking Elmex kindertandpasta

Verder zitten er nog een paar folders in, voornamelijk folders over de producten die in het cadeaupakket zitten.
Ik vind het een super leuk cadeaupakket waarin voornamelijk fullsize producten zitten. Het zijn allemaal producten waar je iets mee kan en die je op deze manier een keer kan uitproberen, zodat je weet of je kindje het lekker vindt voordat je het zelf koopt.

Dit vond ik de leukste doos en mag met recht cadeaupakket genoemd worden. Wil jij deze doos ook ophalen? Ga dan snel naar de Jumbo website om je gegevens in te vullen voordat je kindje 3 maanden is!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.