Weekly Photos #40: Mooi weer en zwemdiploma

Een paar dagen te laat maar alsnog de Weekly Photos van afgelopen week! We genoten van het mooie weer en Fabi haalde zijn eerste ‘zwemdiploma’!

Maandag
Dit gebeurde maandagavond! Fabi trekt zichzelf ineens overal aan op. Zijn bedje ging na deze foto helemaal naar beneden voor de veiligheid. Maar wat zijn we trots op ons kleine (klim)aapje!

Dinsdag
Fabi speelt lekker buiten met de andere kindjes op de opvang. Het was wel een beetje koud dus jas aan!

Een ‘gewone’ dinsdagavond! Robin maakt het vlees op de barbecue. Verder hebben we een gewone maaltijd met groenten uit de pan haha! Maar hij wil optimaal gebruik maken van zijn nieuwe buitenkeuken.

Woensdag
Ik breng Fabi naar de opvang, wat warmer gekleed dan dinsdag. Deze fantastische trui krijgt gelijk heel veel complimentjes van de juffen! En wat een plezier heeft hij weer. Eerst is hij alleen met de juffen en kan hij ongestoord knuffelen met allebei! Daarna mag hij op ontdekkingstocht door het lokaal en vindt een plastic speelgoedschroef in de bouwhoek. Die overigens prima dienst doet als fopspeen haha

Donderdag
Tijd voor de laatste zwemles van het seizoen. Hij gaat onderwater, ‘springt’ van de kant en gaat van de glijbaan. Daarna krijgt hij dit zomerdiploma. De echte diploma’s van het baby/peuterzwemmen komen pas in de latere groepen. Na de vakantie gaat hij naar de volgende groep.

We drinken thee bij een vriendin van de zwangerschapscursus en haar zoontje. Wat een boel speelgoed! Fabi kan zich heeel goed vermaken.

Vrijdag
Voor het eerst op het gras, hm dat is toch even wennen.

En ook in de box trekt meneertje zich op…

Zaterdag
Tijd voor weer een workshop bij Karwei. Dit keer maken we een bijzettafeltje. Erg leuk is ie weer en voor het eerst ben ik eerder klaar!

‘s Middags begin ik aan het filmpje voor Fabi’s eerste verjaardag.

We hebben zin in ongezond eten. Uiteindelijk wordt het dit: maïs uit de oven, zelfgemaakte kipschnitzels en ovenfriet. Super lekker.

Zondag
Ik ga naar de babyshower van mijn schoonzusje en maak deze taart. Best goed gelukt al zeg ik het zelf!

Ondertussen zijn Lise en mama bij Fabian thuis. Hij mag lekker in het badje in de tuin want het is zo warm.

Dat was het weer voor deze week! Hoewel de weersverwachtingen eerst tegenvielen, houdt het mooie weer toch aan. Super blij mee, lekker genieten nog steeds dus. 

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.