Weekly Photos #28: Consultatiebureau en Blijdorp

Afgelopen week maakte ik maar weinig foto’s! Ik kwam er soms gewoon niet aan toe. Desondanks hadden we wel een leuke week. We gingen voor extra controle naar het consultatiebureau en naar Blijdorp!

Maandag
fullsizeoutput_307Robin stuurt me deze schattige foto van Fabian. Ze gaan samen buiten lopen. Hij heeft voor het eerst zijn pet op en hij is er wel trots op.

IMG_E1373Fabi speelt op de kinderopvang voor een paar uurtjes.

IMG_1371‘s Avonds is Robin aan het werk en heb ik pompoensoep met zelfgemaakte kaasstengels. Lekker makkelijk en snel!

Dinsdag
IMG_1372So this happend…
Ik had lekker pap voor Fabi gemaakt en voor mezelf eitjes gekookt. Om mijn eitje te pellen, liet ik hem aan tafel zitten met het bordje pap (blijkbaar) iets te dichtbij… Gelukkig was het snel opgeruimd en kon meneer toch nog een half bordje eten.

IMG_E1374Lekker blij kind! Heerlijk spelen met de andere kindjes en de juffen. Hij heeft het zo naar z’n zin op de opvang, altijd fijn om te zien!

IMG_E1382Ook al zijn we nog niet helemaal up and running met onze webshop, de eerste bestelling gaat er uit.

IMG_1385‘s Avonds ga ik naar de sportschool. Het is niet zo druk dus erg fijn. Ik kan rustig sporten en daag mezelf uit. Tevreden als ik klaar ben.

Donderdag
IMG_1388Fabi speelt lekker op de grond op z’n speelkleed. De box vindt hij niet meer zo leuk maar zelf spelen kan hij heel goed.

IMG_1389Hij heeft helemaal ontdekt dat hij nu allebei de kanten op kan draaien en doet niks anders meer. Zo knap!

fullsizeoutput_2feWe moeten voor extra controle naar het consultatiebureau aangezien Fabi ziek was de vorige keer. Hij is inmiddels 7,5 maand en weegt 7,8kg en is 71cm. Hij is iets minder gegroeid in gewicht dan verwacht dus over 4 weken hebben we weer een extra bezoekje…

IMG_1396Marly mag lekker rennen. Ze speelt met het gras en rent rondjes, helemaal uitgeteld als we weer thuis zijn!

IMG_1398Woensdagavond had ik cake gebakken omdat een vriendinnetje op de koffie kwam. Hij was weer erg goed gelukt. Het is een kleine moeite, want ik heb alle ingrediënten altijd in huis, maar het is zo’n traktatie als het af is!

Vrijdag
IMG_1400Fabi neemt de folders even door en vermaakt zich prima.

IMG_1401We gaan weer lekker wandelen buiten, helemaal naar Robin’s werk om hem op te halen. Gezellig!

IMG_1407Lise en ik werken aan de administratieve zaken rond onze webshop. Fabian helpt heel goed!

Zondag
IMG_1411In de ochtend zijn we in diergaarde Blijdorp. Het is erg druk maar er is plek bij de vogelshow. Ik ben echt geen fan van vogels en Fabi valt halverwege in slaap haha!

IMG_1412Gaan nog een keer met die jongen naar de dierentuin haha! Hij slaapt het grootste gedeelte van de ochtend. Maar dat is ook niet zo gek. Erg drukke dagen.

IMG_1414Yes, meneer is wakker! Kijk hem cool zitten, met die zonnebril en zijn konijn, speentje in de mond en gaan met die kar!

IMG_1415Een rondje met het hondje.

IMG_1417Fabian krijgt voor het eerst een boterham met kipfilet. Dat gaat er goed in. Een halve banaan toe en een fles. En nog blijft hij onder z’n curve 😉

IMG_1416Dan ga ik lekker even op bed liggen met Fabi. We zijn allebei moe. Robin kijkt beneden voetbal en ik binge watch weer een aantal afleveringen van Pretty Little Liars

Dat was onze week! Weinig foto’s gemaakt en het weer viel me ook een beetje tegen…. Komende week zijn de voorspellingen beter dus ik ben erg benieuwd!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.