Weekly Photos #22: Niet zo fit en voor het eerst zwemmen

Ik was afgelopen week toch nog niet helemaal opgeknapt. Maar gelukkig werd het weer beter en kon ik daar wel van genieten. Ook gingen we voor het eerst echt zwemmen met Fabian! Benieuwd hoe hij het vond?

Maandag
fullsizeoutput_21e
Ik kom op kantoor en wanneer ik mijn computer opstart zie ik gelijk Sint Maarten. Wat leuk! Ik herkende het gelijk natuurlijk omdat mijn zus hier woont.

fullsizeoutput_21fIk draag voor het eerst mijn nieuwe jurk van Vanilia. Helemaal in het blauw ga ik!

Dinsdag
fullsizeoutput_213We krijgen de zwembanden voor Fabian binnen. Aangezien we deze week met hem willen gaan zwemmen. Ik bestelde onder andere de babyfloat voor om de nek.

Woensdag maak ik helemaal geen foto’s.

Donderdag
fullsizeoutput_223In de stromende regen loop ik met Fabian naar het consultatiebureau, voor het 6 maanden consult. Hij krijgt geen prikjes gelukkig en wordt helemaal goedgekeurd door de arts. Met zijn 68,8 cm en 7630 gram, zit hij keurig in zijn eigen lijn. We mogen nog meer gaan uitproberen met eten, maar de dokter zegt ook dat we het al super goed doen!

fullsizeoutput_224We proberen gelijk nieuwe dingen uit. Dit was zijn gezicht nadat hij banaan met pindakaas heeft gegeten, heerlijk vond hij het!

fullsizeoutput_226Daarna kreeg hij ook nog een halve boterham met avocado. Die jongen lust werkelijk alles, haha.

IMG_1007Ik kocht allemaal spullen voor Fabian, dat zie je woensdag. Maar dit te leuke setje kon ik niet laten liggen bij Hema.

fullsizeoutput_227‘s Avonds bak ik pannenkoeken.

fullsizeoutput_228Terwijl Fabian lekker een aardbei eet uit zijn nieuwe sabbelzakje van Munchkin.

fullsizeoutput_22aIk ben dus echt heel slecht in het bakken van spekpannenkoeken, dus de spek bak ik apart.

Vrijdag
fullsizeoutput_22bIk ben niet helemaal fit en heb heel erg last van mijn rug. Dus Fabian en ik liggen veel op de bank.

fullsizeoutput_22d‘s Avonds gaan we bij vrienden eten. Hij heeft ontzettend zijn best gedaan en we krijgen een drie-gangen diner voorgeschoteld! Met als voorgerecht heel lekkere verse tomatensoep.

fullsizeoutput_22eVoor het hoofdgerecht kregen we beenham met haricot verts in spek en zoete aardappel friet. Het toetje kon ik helaas niet op, een hele lekkere chocoladetaart. Mijn rug gooide toch meer roet in het eten dan gehoopt…

Zaterdag
fullsizeoutput_22fIk lig weer de hele dag op de bank en krijg geen hap door mijn keel. Robin gaat ‘s avonds naar een verjaardag zonder mij en Fabian en wij kijken naar de finale van Wie is de Mol?. Potverdikkie, wat een ontknoping, wat een seizoen!

Zondag
fullsizeoutput_230Een lekker ontbijtje om de dag te starten!

fullsizeoutput_231We gaan zwemmen. En wat heeft Fabian het naar zijn zin. Hij heeft enorm veel vrijheid met de babyfloat en het water is lekker warm. Na 3 kwartier valt hij ineens in slaap in mijn armen en we besluiten om ons te gaan omkleden.

fullsizeoutput_233Robin moet werken en ik loop met Fabian in de zon nog even naar de supermarkt. Ik doe zelfs mijn jas open en ik heb geen sjaal om! Heerlijk!

fullsizeoutput_234Ik ga koken, wel 3 gerechten. Pasta met rode wijnsaus, tomatensoep en brood.

fullsizeoutput_235Het brood is super goed gelukt en ik kan het maandag meenemen naar mijn werk met soep. Lekker!

Hoe was jullie week? Zijn jullie ook zo blij met het mooie weer en de warmte?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.