Weekly Photos #2: weer naar de sportschool

Afgelopen week was er eentje van mijlpalen: Fabian begint met lachen en ik begin weer in de sportschool. Maar natuurlijk deden we nog meer!

Maandagthumb_IMG_9580_1024

Eindelijk! Ons kleine mannetje lacht maar op een foto vastleggen? Dat is erg moeilijk, dit is het beste resultaat na 20 minuten met de camera boven hem te hebben gestaan haha!

thumb_IMG_9585_1024Tijdens een wandeling met z’n viertjes, loop ik bij de sportschool bij ons vlakbij binnen. Afgelopen week was Fabian 6 weken oud en dat betekent dat ik weer mag sporten!

thumb_IMG_9586_1024Jongens, wat is het koud… Een grote sjaal is echt niet overdreven. Helaas waren we ook helemaal nat geregend toen we weer thuis waren.

thumb_IMG_9588_1024Ik ga nog even langs de Action, waar ik eindelijk dit leuke lampje koop. Gelukkig was ik nog ‘maar’ 3 keer langs geweest om te kijken of ze hem al hadden. Hij was (exclusief lichtbron) 8,98 euro, bij de bouwmarkten of woonwinkels kom je al gauw rond de 40 euro uit, goede koop dacht ik dus! Hij komt in de logeerkamer, waar ik nog niet klaar ben met de make-over.

thumb_IMG_9589_1024Fabian ligt op de meest gekke manieren in bed, gelukkig kunnen wij daar erg om lachen maar of dit echt lekker ligt…?

Dinsdag

thumb_IMG_9590_1024In de ochtend ga ik bloedprikken om te controleren of mijn ijzergehalte alweer op niveau is na de bevalling.

thumb_IMG_9591_1024Daarna loop ik door omdat we met wat meiden van de zwangerschapscursus thee gaan drinken. Gezellig om ze weer te zien met hun kindjes!

thumb_IMG_9592_1024Ondertussen is een vriendin van de cursus nog niet bevallen en stuur ik haar deze foto die ik tegenkwam op Instagram bij Ouders van Nu.

thumb_IMG_9594_1024Deze rommel moet ik deze week echt eens opruimen, het stapelt zich weer teveel op.

thumb_IMG_9596_1024Voor het avondeten heb ik zoete aardappelsoep, super lekker! Die ik vorige week maakte.

thumb_IMG_9595_1024Als toetje 2 vijgen, lekker en gezond.

Woensdag

thumb_IMG_9600_1024De dochter van een goede vriendin wordt 3 en we gaan met z’n drietjes naar Zwolle. We zijn zo blij met de autospiegel zodat we Fabian kunnen zien tijdens deze lange autorit!

thumb_IMG_9601_1024

thumb_IMG_9602_1024

thumb_IMG_9603_1024Met mijn moeder drinken we koffie bij Hotel Wientjes. Ondanks dat ik in Zwolle geboren ben en er 18 jaar gewoond heb, was ik hier nog nooit geweest. Robin had een heel luxe chocolade melk en ik een latte machiatto. Ook de huisgemaakte appelkruimel taart was heerlijk, ik deelde de mijne met mijn moeder!

thumb_IMG_9604_1024Oma geeft de fles, door de lange afstand ziet ze hem natuurlijk minder vaak dus van dit soort momentjes zijn goud waard.

thumb_IMG_9606_1024Na een lange reis, maak ik pasta met lekker veel groenten. Best trots op onszelf, we eten pas om 20.00 uur maar het is wel een gezonde maaltijd!

Donderdag

thumb_IMG_9607_1024Om 10.00 uur sta ik in de sportschool voor de eerste keer in 9 maanden. Het was zwaar maar zo fijn om weer wat te doen!

thumb_IMG_9608_1024Na het sporten neem ik een lekkere douche thuis en een gezichtsmasker. Daarna trek ik weer normale kleren aan, een warme kabeltrui en een kakigroene skinny jeans, beide van H&M. Oké, vooruit ook mijn Yoda sokken. Mijn zus en moeder hebben die ook aan vandaag, zijn we toch een beetje samen!

thumb_IMG_9611_1024‘s Avonds kijken Robin en ik samen Expeditie Robinson. We waren blij met het einde van de aflevering want we waren een beetje klaar met het verloop van het spel.

Vrijdag

thumb_IMG_9612_1024Robin’s oma komt langs en eindelijk krijgen we het voor elkaar om een goede lach van Fabian op de foto te zetten! Terwijl we hier nog moeite moeten doen voor een mooie lach, lacht hij inmiddels de hele dag vanaf het moment dat hij wakker wordt. Heerlijk mannetje 🙂

thumb_IMG_9613_1024‘s Middags gaan we even langs het consultatiebureau om hem te laten wegen en meten. Hij is inmiddels 4440 gram en 56 cm, 1300 gram zwaarder dan zijn geboortegewicht.

Zaterdag

thumb_IMG_9618_1024Ik ga op de fiets naar de sportschool, ik heb nog spierpijn van donderdag maar ik ga er toch voor!

thumb_IMG_9619_1024In de middag gaat Robin voetballen, wij gaan hem gezellig aanmoedigen in het zonnetje!

thumb_IMG_9620_1024Eenmaal weer thuis maakt Robin verse snijbonen en zijn zelfgemaakte kipschnitzels, super lekker!

Zondag

thumb_IMG_9622_1024Het is zo lekker weer dat we besluiten met de auto naar de Biesbosch te rijden. We zijn niet de enige maar wat wil je met zo mooi weer, het zijn waarschijnlijk de laatste zonnestralen van dit jaar dus we nemen het ervan.

thumb_IMG_9621_1024En daar hoort nog een ijsje bij, een Magnum Coconut, heeel lekker!

thumb_IMG_9624_1024Eindelijk ruim ik de rommel op, ziet er beter uit. We kunnen de week weer goed beginnen.

Komende week ga ik lekker verder met sporten en hopelijk nog een beetje genieten van de zon. Heb jij nog wat leuks gedaan in het zonnetje dit weekend? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Weekly Photos #2: weer naar de sportschool

  1. Ah wat is Fabian een lieverd! Zo leuk dat hij nu een beetje begint te lachen en echt contact maakt met mensen 🙂 Fijn hoor dat het zo goed gaat! Ik ben wel benieuwd hoe Robin zijn kip schnitzels maakt!

    1. Ja, dat is echt zo leuk om te zien! Dankjewel!
      De kipschnitzels zijn onwijs makkelijk, kipfilet plat slaan met een deegroller, insmeren met geklopt ei en dan gekruid paneermeel erover heen. Het is super lekker en makkelijk! Laat je het weten als je het geprobeerd hebt? X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.