Weekly photos #15: nieuwe laptop en Sinterklaas

Afgelopen week kwam mijn nieuwe laptop binnen en vierden we EINDELIJK Sinterklaas. Sinterklaas? Uhm, ja!

Maandag
Pge2Y9S3S8em6aqaohg+qQ_thumb_31dIk krijg een foto van Robin, die thuis is met Fabian. Samen een banaantje eten.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_31eVoor de lunch heb ik de tomatensoep die ik vorige week maakte.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_320Eenmaal thuis, is mijn laptop binnengekomen. Ik zet gelijk alle data over van mijn oude naar mijn nieuwe laptop. Wel zo makkelijk!

Dinsdag
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_323Fabi drinkt zijn fles bijna helemaal zelf inmiddels, trots!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_322Ondertussen lees ik tijdens het ontbijt de Weekly Snaps van Mama to the Max. Meer foto’s heb ik niet vandaag.

Woensdag
EABFVXOPRo6HYpUH69CUjg_thumb_324Fabi gaat weer naar de opvang. We krijgen leuke foto’s, dat hij samen op het kleed ligt met een ander kindje, waar hij ook contact mee maakt. Ze pakken elkaars handjes en lachen naar elkaar.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_327Ik ruim zijn kledingkast op en vind ineens een trui die ik super leuk vind. Helaas staan er 2 verschillende labels in. Het kaartje zei maat 68, dus ik had het laten liggen. Maar het is daadwerkelijk 62, dus gauw gewassen en klaar gehangen voor zaterdag!

Donderdag
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_328Het is super lekker weer en we gaan een tijd wandelen met z’n drietjes. Marly kan hier lekker los rennen en ze kan niet weg, voor mij met de kinderwagen ideaal!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_329Daarna ga ik samen met Fabian naar de bieb. Ik schrijf hem en neem gelijk een boekje mee. Hierover snel meer! ‘s Avonds ga ik nog sporten maar daar vergeet ik een foto te maken.

Vrijdag
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_32aWe slapen uit. Tot 10 uur!! Maar meneer is dan ook erg vrolijk als hij wakker is.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_32dWe spelen lekker op het kleed op de grond. Fabian wil steeds meer ontdekken dus op deze manier kan dat wat makkelijker. Marly kijkt even bij hem, maar gaat al snel in haar eigen mand liggen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_331‘s Middags loop ik hard met de kinderwagen. Voor het eerst 7 km. Best een beetje trots, daarna mag ik met de beentjes omhoog op de bank, voor we bij vrienden gaan eten.

Zaterdag
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_332Fabi is wat eerder wakker dan gisteren, om 8.45 uur. We besluiten dat we papa laten liggen en gaan even op zijn kamertje spelen. En plots draait hij zelf om!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_334Hij is erg trots en probeert ook al een beetje te tijgeren en rondjes te draaien in de ruimte.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_337Na het ontbijt, is het tijd voor een bad. Deze schattige badeend met licht is een grote hit.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_338Maar een badje is ook erg vermoeiend, dus eenmaal aangekleed lekker slapen.

grhGSnt0T1OmB7ZOrh5PPA_thumb_346Ik moest hem wakker maken om weg te gaan. We gingen namelijk nog Sinterklaas vieren. We zouden dat eigenlijk begin december doen maar vanwege de sneeuwstorm ging het toen niet door. Dus surprises en sint snoepgoed allemaal bewaard tot eind januari en op naar opa en oma!

lhb0LYppTKq7g5Yi%F%wMw_thumb_347Mijn zusje had mij, de jokkebrok! Ze had ons huis gemaakt en een super mooi gedicht. Ik kreeg 6 mooie theeglazen, die ik heel graag wilde hebben!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_339Ook zet ik zijn mooie outfit nog even van de voorkant op de foto. Ik vind het zo schattig, wat een mannetje!

Zondag
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_33aIk bak een appeltaart want 2 meiden van de cursus komen gezellig langs met hun babyjongens en hun grote(re) dochters. Super gezellig is het om elkaar weer te zien en bij te kletsen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_33bIk loop lekker met Marly buiten, lekker rustig.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_33dIk werk wat op mijn laptop onder het genot van een grote kop thee, uit mijn nieuwe theeglas!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_342Daarna doen Fabi en ik even een dutje, best moe na een druk weekend.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_345Een van de meiden stuurt me een appje of ik een puzzelstukje heb gevonden. En ja hoor, onder de bank. Nu hebben we een extra reden om snel weer af te spreken!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_344Robin en ik kijken samen de Luizenmoeder. Wie van jullie kijkt dit ook? Fabian is natuurlijk nog lang niet zover maar ik hou mijn hart alvast vast voor alle regeltjes van de basisschool.

Komende week gaan we weer aan het werk, mijn moeder komt een dag oppassen en mijn schoonouders ook. Verder hebben we nog niet super veel plannen, behalve in het weekend dan ga ik wat leuks doen met mijn zusje en Robin met mijn broertje.

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Weekly photos #15: nieuwe laptop en Sinterklaas

  1. Wat goed van Fabian dat hij omrolt! Ezra doet het ook en het liefst de hele dag door ?. Ezra vindt lichtjes en geluid ook erg leuk.
    Leuk om te lezen hoe Fabian zich ontwikkelt.

    Werkse deze week maar weer.

    1. Zo leuk om de ontwikkeling te zien van je eigen kind, ook al zie je hem elke dag 🙂
      Lekker blijven genieten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.