Weekly Photos #14: ziekenboeg en gezelligheid

Afgelopen week deden we veel leuke dingen maar helaas was het hier ook een beetje een ziekenboeg. Fabi flink verkouden en prikjes en ik werd donderdag ineens niet lekker. Niet alle dagen veel foto’s maar met de leuke activiteiten en gezelligheid werd het weer gecompenseerd!

Maandag
thumb_IMG_0519_1024
Ontbijt voor 2! Terwijl ik de fles maakte, werd Fabi vermaakt door de ToetToet ambulance van VTech. Ik heb weer mijn standaard ontbijtje, magere kwark met banaan en 70% pure chocola. Verder heb ik niet veel foto’s gemaakt omdat ik aan het werk was. Wel kreeg ik van Robin een heel schattig filmpje van Fabian die van de opvang een restje broccoli/aardappel hapje had mee gekregen, wat hij erg lekker vond!

Dinsdag
thumb_IMG_0532_1024Zo blij word ik van de foto’s van de opvang. Fabi was deze week niet helemaal fit, met maandag het eerste diepte punt. Maar dinsdag kreeg ik foto’s zoals deze.

Woensdag
thumb_IMG_0534_1024Mijn moeder stuurt een nieuwe kopie van Divide van Ed Sheeran. Wij hebben de cd, letterlijk, kapot gedraaid! Heel blij met de nieuwe, zodat we weer lekker in de auto kunnen luisteren.

thumb_IMG_0535_1024Fabi heeft een nieuwe vriend gemaakt op de kinderopvang. Ernie! Daarom mocht een ander kindje even spelen met Meneer Konijn.

Donderdag
Maakte ik geen foto’s. Ik was ineens zo ziek. Heb de dag doorgebracht, slapend op de bank, met kind en hond. Op 3 koppen thee en een paar crackertjes. Wat trouwens niet heel erg was, want er was toch code rood afgekondigd voor het hele land. Dus naar buiten wilden we toch niet 🙂

Vrijdag
thumb_IMG_E0537_1024Ik vind deze te leuke playlist op Spotify. Echt een aanrader! Het zijn liedjes van bekende artiesten omgezet naar slaapliedjes, zoals in een muziekdoosje. De Disneylijst is hier favoriet.

thumb_IMG_0538_1024Nadat we naar het consultatiebureau zijn geweest, doen we even een snelle boodschap. Fabian is weer helemaal goed gekeurd, 6980 gram en 65 cm. Hij krijgt ook 2 prikjes, waarvan hij erg moe is.

thumb_IMG_0539_1024Ik lunch met een Italiaanse bol met rosbief en truffelmayonaise (heeel lekker) en een cappuccino.

thumb_IMG_0542_1024Ondertussen doe ik een kleine bestelling voor Fabi bij H&M. Ik heb zijn kledingkast opgeruimd en heb maat 68 uitgezocht en klaar gehangen. Voorlopig past hij nog in 62 en ik verwacht dat het zeker nog een aantal weken gaat duren voor hij in 68 past.

thumb_IMG_0544_1024Marly gaat lekker in het zonnetje liggen in de keuken. Groot gelijk!

thumb_IMG_0547_1024‘s Avonds ga ik heel spontaan met een vriendinnetje kaasfonduen. Beide mannen zijn niet thuis, dus wij nemen het er van. En eigenlijk is het heel gezond toch, met al die groenten?! hahahah

Zaterdag
thumb_IMG_0548_1024Om 9.30 uur sta ik in de Karwei voor de workshop van de bureaulamp.

thumb_IMG_0549_1024Hoewel het me niet allemaal makkelijk af gaat, breng ik het tot een goed resultaat. De lamp doet het en ik weet nu hoe ik een snoer moet aansluiten op een stekker, schakelaar en de fitting moet aansluiten. Trots!

thumb_IMG_0550_1024Het is koud, dus de verwarming is aan. Marly vindt steeds de beste plekjes in huis. Dit keer in de vensterbank!

thumb_IMG_0553_1024Fabi en ik zitten lekker op de bank. Ik vind deze foto zo lief, hij heeft zo’n schattig snoetje!

thumb_IMG_0555_1024Ik kijk Les Miserables af. Het blijft een prachtige film met zo’n ingrijpend verhaal. Dit is toch wel het mooiste stuk van de film, het einde. Ik krijg er nog steeds kippenvel van.

thumb_IMG_0558_1024Tomatensoep dit keer! Dit recept van de Albert Heijn is zo ontzettend simpel maar zooo lekker!

thumb_IMG_0559_1024Deze foto stuur ik naar mijn lieve vriendinnetje van het werk. Ik vroeg haar namelijk of ze een bakje soep wil voor de lunch voor maandag, waarop zij antwoordde dat ze dat wel wilde, maar alleen als ik genoeg had.
Voor Fabi maak ik broccoli met aardappel voor meerdere dagen.

Zondag
thumb_IMG_0561_1024Gister was de klassieker, Robin is groot Feyenoord fan. En om hem te verrassen bestelde ik bij de bakker Feyenoord Tompoucen. Ik ben absoluut geen voetbalfan, maar een tompouce lustte ik ook wel!

thumb_IMG_0607_1024Mijn oudste vriendin, Desiree, kwam gezellig langs. Ik ken haar al vanaf groep 1 van de basisschool, zo bijzonder! We maakten deze gezellige selfie, met de zelfontspanner functie op de iPhone.

thumb_IMG_0602_1024Ik maakte verse snijbonen en tartaar voor het avondeten. Erg lekker vinden wij dat altijd en super simpel. Robin had er ook nog gebakken aardappeltjes bij. Maar omdat ik nog steeds probeer mijn gewicht te halen van voor de zwangerschap, eet ik alleen dit.

thumb_IMG_0605_1024Na het opruimen van de keuken en de benedenverdieping, werk ik aan de blog en maak ik deze Weekly Photos. Fabi zit, al in zijn pyjamaatje, gezellig naast me in zijn TrippTrapp. Hij snapt nu al hoe een selfie werkt!

Dat was het weer voor deze week! Komende week ga ik natuurlijk weer werken, wil ik weer meer sporten, vieren we Sinterklaas (kid you not) en ga ik thee drinken met de dames van de zwangerschapscursus!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.