Wedding Wednesday: So far…

Nog iets meer dan 8 maanden tot de bruiloft en vandaag geef ik jullie een korte update wat we tot nu toe hebben gedaan!

koetshuis_3Als eerste hebben we een locatie gezocht, dit kon je hier lezen. Dit vond ik heel erg leuk om te doen en eigenlijk wisten we al snel dat Het Koetshuis onze trouwlocatie zou worden. We waren verliefd op het gebouw van buiten en van binnen en het personeel is super vriendelijk. De zaal is aan de ene kant statig en aan de andere kant heel erg huiselijk. Precies wat we zochten!

Ook hebben we al ideeën voor de uitnodigingen, deze houdt ik nog even geheim! Wel hadden we de gastenlijst heel snel af. Er zijn nog een paar puntjes die we moeten finetunen en soms komen er weer mensen bij op het lijstje. Maar over het algemeen hebben we de gastenlijst klaar!

i said yesIk heb mijn jurk gevonden! Dit was een heel mooie ervaring, samen met mijn moeder zocht ik mijn jurk uit. De jurk is aan de ene kant precies wat ik in mijn hoofd had en toch ook weer net iets anders. Maar sowieso echt mijn jurk, die echt bij mij past. Ik kan niet wachten om hem de hele dag aan te hebben en dat Robin hem eindelijk kan zien!

 

We hebben veel offertes aangevraagd voor fotografen maar helaas nog geen een gevonden! We zijn ons erg bewust van het feit dat een fotograaf veel geld kost maar we hebben ook een budget in ons hoofd voor de bruiloft en daarmee ook de fotograaf. Dus de zoektocht zet zich voort…

Vorige week donderdag zijn we in ondertrouw gegaan. Of nou ja, hebben we de trouwverklaring afgelegd bij de gemeente. Eerder kon je al lezen dat de ondertrouw niet (?) meer in elke gemeente op het gemeentehuis hoeft te gebeuren. Dit duurde maar een half uurtje maar was wel bijzonder. Ja, je vult wat formulieren in met informatie over julliezelf en jullie ouders. Je geeft aan wie de getuigen zullen zijn, overlegd paspoorten en vult in welke naam je zal gaan dragen na de huwelijksvoltrekking. Hierna ben je in ‘ondertrouw’. We kunnen nu niet meer terug, haha!

IMG_5234Ook hebben we vorige week donderdag taart geproefd bij Ten to Three Bakery in Rotterdam. Dit was heel erg leuk en lekker. Ik zat wel enorm vol, na het proeven van 12 smaken cupcakes. Maar we hebben een keuze gemaakt! Ik ben enorm benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

IMG_5235

Ondertussen neemt Robin zijn taak als man erg serieus en is hij op zoek naar de trouwauto en locatie van de huwelijksnacht. Heel erg leuk! Samen oriënteren we ons op decoratie, wat willen we en hoe gaan we dat doen? En ik ga binnenkort met 1 van mijn ceremoniemeesters / beste vriendinnen naar een trouwbeurs! Ik ben benieuwd!

Ik denk dat we behoorlijk op schema zitten, waarschijnlijk veeeeel te ver op schema. Maar hé, ik ben liever over 3 maanden al helemaal klaar dan dat ik de avond van te voren nog moet stressen. Hoe ging dat bij jullie? Deden / doen jullie veel samen van de voorbereidingen? Waren jullie veel te vroeg klaar of was er veel last minute? Ben je ook naar trouwbeurzen geweest? Laat het me weten in de comments!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.