Wedding Wednesday: onze bruiloft

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver, onze bruiloft! Het was zo’n ontzettend leuke dag. Vandaag vertel ik hoe het ging…

thumb_IMG_0176_1024

Donderdagochtend zei ik Robin gedag voor hij naar zijn werk ging, ik zou hem pas vrijdagochtend weer zien, in onze trouwkleding! Overdag ging ik nog gezellig met mijn zus naar de stad en kocht ik de foundation, concealer en poeder voor de bruiloft. In de tram naar huis zei ik nog tegen haar: ‘ Oh mijn god, ik ga morgen trouwen, hoe bizar is dat?!’
‘s Avonds aten we lekker afhaal, want niet zoveel honger en niet zoveel zin in koken. Samen keken we Disney films, tot mijn moeder en lieve vriendin  kwamen.

Op vrijdagochtend ging de wekker om 07.00 uur. Echter, bleven we lekker nog liggen in bed, lekker kletsen tot 07.45 uur. Maar toen moest ik er echt uit! Want om 10.30 uur zou Robin mij ophalen en dan moest ik wel klaar zijn natuurlijk… Na gedoucht te hebben, werd ik lekker in mijn badjas opgemaakt, terwijl ik aan een bakje naturel chips zat, meer kreeg ik niet weg… Om 08.30 uur stond een andere lieve vriendin voor de deur om mijn haar te doen. Wat een gezelligheid in huis! Terwijl mijn haar werd gedaan, probeerde ik nog steeds wat chips weg te krijgen, wat erg lastig was…

thumb_IMG_0157_1024

Om 10.00 uur ging alweer de bel. De fotograaf en niet veel later mijn ouders en broertje en schoonzusje. Ik was in principe helemaal klaar, behalve mijn jurk. Met hulp van mijn moeder en bonusmoeder trok ik mijn jurk aan. Toen was het wachten op Robin. Mijn vader kreeg de primeur, die mocht mij zien voordat Robin mij kwam ophalen. En bij dat moment kreeg mijn vader een klein cadeautje van mij, een zakdoek met een geborduurde tekst. Mijn moeder had deze de avond van te voren al gekregen.
Om 10.30 uur stond Robin eindelijk voor de deur. Het was heel leuk om hem eindelijk te zien. Iedereen ging naar buiten en ook mijn schoonouders en andere schoonzusje en zwager stonden daar. Samen liepen we naar de auto en gingen we op weg om foto’s te maken.

thumb_IMG_0182_1024
Dat deden we bij Hotel New York en in een bloementuin in Rotterdam. Het was heel erg leuk en eindelijk kon ik een beetje eten haha! Na de foto’s vertrok de fotograaf met 1 van de ceremoniemeesters naar de trouwlocatie. Wij moesten nog even wachten… Na nog een rondje te hebben gereden in onze Ford Mustang, kwamen we aan bij de trouwlocatie, waar iedereen ons op stond te wachten. Bellen werden geblazen, muziek klonk en iedereen klapte.

thumb_IMG_0193_1024
Door mijn vader en bonusvader werd ik weggegeven, wat een heel bijzonder moment was. De trouwambtenaar, uiteindelijk iemand anders dan degene die we gekozen hadden omdat hij helaas niet kon vanwege privé omstandigheden, deed het heel leuk en las de toespraak voor van onze oorspronkelijke ambtenaar. Vlakvoor het ja-woord verraste ik Robin met een liedje. Tranen met tuiten, die arme jongen! Het was een prachtige ceremonie.

thumb_IMG_6588_1024
Gelukkig werkte het weer ontzettend mee en konden we de receptie buiten houden. Onze heerlijke taart van Ten-to-Three Bakery was een grote hit. Leuke foto’s gemaakt en lekker gekletst.

Bij het diner werden speeches gegeven door onze ouders, wat (uiteraard) ook een emotioneel moment was. Het eten was lekker, hoewel ik niet zoveel weg kon krijgen.
Als laatste het feest, waar we een ontzettende grote verrassing kregen…

Onze oorspronkelijk gekozen trouwambtenaar stond ineens voor onze neus! Er volgde een korte, grappige ceremonie. Waarna we onze openingsdans deden, die absoluut niet ging zoals we het voorbereid hadden. Dat was namelijk echt niet mogelijk met mijn jurk. Er werd gefeest, gedanst en gedronken, het was erg geslaagd!

Vlakvoor het einde van het feest gingen Robin en ik weg, met de taxi naar het hotel van onze huwelijksnacht, dat Robin speciaal in het geheim geboekt had. We verbleven op de SS Rotterdam, wat erg bijzonder was. Tot in de late uurtjes hebben we alle kaarten gelezen.

Het was een super geslaagde dag en we hadden echt niet gedacht dat het zo perfect zou zijn. Totally worth every single penny!

Zo, dat was een verslagje van onze dag. Ben benieuwd wat jullie ervan vonden! Laat het me weten in de comments hieronder…

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

3 thoughts on “Wedding Wednesday: onze bruiloft

  1. Zo leuk om terug te lezen en foto’s te zien. Het filmpje volgt snel. 😉

    Het was echt een geweldige dag. 🙂

  2. Ik had vooraf het idee dat het mooi en liefdevol zou zijn. Maar de werkelijkheid overtrof mijn mooiste dromen. Wat een sprookje. ❤️
    En hoe kon ik weten dat het zooo leuk, mooi en ontroerend is om moeder van de bruid te zijn. ?

  3. Natuurlijk hele verhalen gehoord en wat zagen jullie er mooi uit!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.