Wedding Wednesday: Nog 3 weken

Woow! Nog ongeveer 3 weken tot onze bruiloft. Bizar als ik er over nadenk… 3 weken, dat is zo voorbij. Gelukkig zijn we qua voorbereidingen zo goed als klaar. Vandaag vertel ik wat we sinds de laatste update hebben gedaan!

3 weken

Decoratie
We hebben zelf de decoratie geregeld, zoals je al hebt kunnen lezen. Dit is inmiddels ook zo goed als af. Alleen de bloemen nog maar dat is uiteraard een last minute ding.

Muziek
We hebben een gesprek gehad met onze DJ. Hij kwam bij ons thuis en samen spraken we al onze wensen door. Het enige wat ik hier nog voor hoef te doen is een lijst mailen met liedjes die we leuk vinden, deze liedjes kunnen ze draaien maar ze kunnen ook inschatten welke muziek we nog meer leuk zouden vinden.

Openingsdans
We zijn begonnen met oefenen voor de openingdans. Dit is behoorlijk wat werk, aangezien we het helemaal zelf doen, zonder lessen. Maar met Robin’s onregelmatige diensten is het ook lastig om hier tijd voor te maken. En dan zijn 3 weken nog maar heel weinig! Dat wordt nog flink bikkelen op het laatste moment, gelukkig hebben we verder alles al geregeld.

ringen

De ringen
De ringen kozen wij begin dit jaar uit, maar inmiddels hebben we ze ook opgehaald. Dit hebben we samen gedaan. We waren heel erg benieuwd hoe ze waren geworden. We hebben ze namelijk zelf samengesteld dus hoe ze er in het echt uit zouden zien, wisten we nog niet. Een computerplaatje is toch heel anders. Maar ze zijn prachtig geworden, de inscriptie is goed en ze zitten heel lekker. Nu nog even wachten tot we ze om mogen, voor de rest van ons leven!

DE jurk
Meer dan een half jaar geleden schreef ik dat ik mijn jurk had gevonden. Ik ben in april met mijn moeder, zus en een goede vriendin (die mijn make-up doet) naar de bruidswinkel terug gegaan voor het doorpassen. Het was heel leuk om dit moment met hen te mogen delen. Zeker met mijn zus omdat zij bij de voorbereidingen bijna niet aanwezig kan zijn omdat ze zo ver weg woont. Afgelopen vrijdag (6 mei) heb ik mijn jurk voor de laatste keer gepast, hier was mijn moeder bij. Zij moest mij helpen aankleden omdat ze dit op de dag zelf ook zal doen. Ik heb alle keren gevlogd, maar dit komt pas online na de bruiloft!

Bruidskapsel
Iets waar ik nog niet over geschreven heb maar wel mee bezig ben geweest! Het uitzoeken en proberen van bruidskapsels. Na lange zoektochten op Pinterest, van alles te hebben uitgeprobeerd, 4 uur lang op een stoel gezeten en nog meer geprobeerd te hebben, zijn we er uit! Ik heb samen met een goede vriendin (zo fijn al die lieve mensen om mij heen) mijn bruidskapsel gekozen. Ik vind het mooi, het is casual en het blijft goed zitten. Nog een keer uitproberen voor de bruiloft en dan voor het echie. Volgende week komt er een artikel online voor bruidskapsel inspiratie!

Sjonge, 3 weken het vliegt voorbij, voor ik het weet ben ik een getrouwde vrouw. Het echte volwassen leven haha! We hebben er onwijs veel zin in en zijn heel erg benieuwd hoe alles bij elkaar komt op de dag zelf…

Hoe ging dat bij jullie? Waren jullie ruim op tijd klaar, zonder stress? Of moest er nog veel gebeuren last minute? Trouwens, nooit eerder bedacht maar hoe zit het met weddingplanners in Nederland, iemand ervaring mee? Laat je reactie achter bij de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

p.s. Als je op de titels van de tussenkopjes klikt, kan je de artikelen lezen die daarover gaan! 🙂

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.