Wedding Wednesday: Huwelijksreis week 1

Het was even stil op de site en dat kwam omdat wij op huwelijksreis waren! Een week na de bruiloft, Robin moest nog een paar dagen werken, vertrokken wij voor onze twee weken durende huwelijksreis in de Cariben!thumb_IMG_6624_1024

Op zondag 12 juni vlogen wij met Tui eerst naar Sint Maarten. Mijn zus vloog ook terug naar huis, dus we zaten gezellig met zijn drieën in het vliegtuig! We kwamen iets na 17 uur (lokale tijd) aan en mijn zwager en zijn vader haalden ons op bij het vliegveld. Als eerst gingen we naar het huis van mijn zus en haar vriend, daarna gingen we door naar ons hotel waar we een fles wijn kregen als huwelijksgeschenk.
We verbleven in het Divi Little Bay hotel en hadden een prachtige kamer met zeezicht.

thumb_PB080028_1024

Maandag kregen we gelijk het cadeau van mijn zus en zwager: een boottrip rond het eiland met snorkelen met zeeschilpadden en lunch en drinken. Dit was super leuk! We hadden een heel snelle boot met een gezellige crew, die ook heel behulpzaam was. Ik vond het snorkelen namelijk best wel spannend, ik had het benauwd en kreeg steeds water in mijn snorkel en mijn bril. Gelukkig hielpen ze me goed en kon ik uiteindelijk toch erg genieten van het water, de mooie vissen en de zeeschildpadden!

Helaas was Robin verschrikkelijk verbrand op zijn rug tijdens het snorkelen, dus op dinsdag deden we het rustig aan. Wel deden we in de ochtend aquarobics, zodat we een beetje in beweging bleven. Dit hebben we op donderdag nog een keer gedaan. Ook was er ‘s avonds voldoende te doen bij het hotel, zo deed ik mee aan een raffle en won ik een giftcard van $25 bij de hotel spa! Die heb ik later in de week dankbaar gebruikt…

thumb_DSC_0014_1024

thumb_DSC_0041_1024

Woensdags was het tijd voor het cadeau van mijn vader en bonusmoeder. We hadden van hen vliegtickets naar Saba gekregen. We vlogen om 8.30 uur naar dit prachtige, groene eiland met de bijnaam The unspoiled Queen. Daar  beklommen we Mt. Scenery, met haar 877 meter het hoogste punt van het Nederlandse Koninkrijk. Na nog wat gegeten te hebben, vlogen we weer terug richting Sint Maarten.

Op donderdag deden we in de ochtend weer een les aquarobics, kreeg ik een manicure en pedicure met French manicure en relaxten we bij het zwembad. ‘s Avonds aten we bij mijn zus en zwager en ging ik met mijn zus mee naar een paaldans les. Jongens, wat was dat zwaar! Ik zat onder de blauwe plekken maar heb wel wat geleerd, haha!

thumb_DSC_0099_1024

Vrijdags moesten we weer op tijd op want het was tijd om KLM binnen te zien komen op het strand. Zoals je misschien wel weet is de landing op Sint Maarten heel bijzonder, beelden worden hiervan vaak gebruikt voor reclames. Dit wilden we natuurlijk in eigen persoon zien! Het was behoorlijk indrukwekkend om zo’n groot vliegtuig op je af te zien komen en veel toeristen stonden dan ook op het strand om dit te aanschouwen. Daarna kregen we een eiland tour van mijn zus. Waarin ze ons mooie stranden, de dure huizen van celebs, de Franse kant van het eiland, het hoogste punt van het eiland en haar werk liet zien.

thumb_DSC_0120_1024

Op onze laatste hele dag deden we het een beetje rustig aan. Met mijn zus en zwager gingen we lekker naar het (volgens hun) mooiste strand van het eiland. En hoewel het aan de toeristische kant ontzettend druk was, viel het aan de andere kant ontzettend mee! Er zaten denk ik maar 4 of 5 andere mensen. Het water was heerlijk warm en het waaide niet te hard. Na het zwemmen, sprongen we nog onder de douche en kleedden we ons om, om vervolgens uit eten te gaan en daarna nog naar een feestje te gaan. We waren allemaal best wel moe en rond een uur of 1 gingen we naar huis. Zondag’s moesten we namelijk op tijd op, we reden naar een leuk Frans cafeetje waar we met zijn zessen (mijn zus, zwager en zijn ouders waren ook mee) lekker ontbeten hebben. Vervolgens zaten we de rest van de dag bijna in het vliegtuig…

Dit was onze eerste week in een notendop! Volgende week lees je meer over onze tweede week. Ben jij weleens op Sint Maarten of een ander eiland in de Cariben geweest? En wat vond je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.