Wedding Wednesday: Bruidslingerie

bewerkt4

Een goede bh is altijd belangrijk. Draag je de juiste maat en de juiste vorm en ook niet onbelangrijk; zit het wel lekker? Tijdens je bruiloft is lingerie nog belangrijker, want het moet je jurk perfect laten uitkomen. En ja, dat valt of staat met de juiste lingerie.

Je kan nog zo’n mooie jurk hebben, wanneer je niet de juiste lingerie eronder draagt, zie je dat. Veel bruidswinkels hebben een speciale afdeling met bruidslingerie maar hoe handig zou het zijn als je dit gewoon kan kopen bij je favoriete lingeriewinkel?! Dat dachten ze bij Hunkemöller ook! Daarom is er sinds maandag een speciale bruidscollectie uitgekomen.

bewerkt1

bewerkt2

bewerkt3  bewerkt6

Een collectie die bestaat uit allemaal prachtige witte bh’s en slips met satijn en kant. Sexy en romantisch. Perfect voor onder je jurk en voor zonder jurk!
Hunkemöller heeft overal aangedacht. Van een mooie kimono voor tijdens het klaarmaken tot een sexy kousenband mét something blue… Ook is er shaping underwear, kousen, jarretels en body’s.

bewerkt5

bewerkt8

Het enige dat wat mij betreft mist in de collectie is een torselet. Een torselet is een soort korset maar dan met bh-sluitingen in plaats van een ‘snoer’. Dit wordt vaak geadviseerd door bruidswinkels omdat strapless jurken daar op rusten. Daarnaast zorgt een torselet ervoor dat je mooi rechtop staat, door de baleinen en verbergt het een eventueel buikje.

Mocht je een torselet nodig hebben voor onder je jurk, dan wil dat niet zeggen dat je deze mooie collectie aan je voorbij moet laten gaan. Want tijdens de huwelijksnacht / huwelijksreis wil je natuurlijk ook een mooi setje! Neem dan zeker even een kijkje op de Facebookpagina van Hunkemöller want ze hebben ook een leuke winactie!

bewerkt7

Het enige wat je hoeft te doen is jouw verlovingsmoment te delen en je maakt kans op een pre bachelorette party of een musthave pakket voor de trouwerij, de huwelijksnacht en jouw huwelijksreis!

Wat vind jij van de nieuwe bruidscollectie van Hunkemöller? Mocht je mee doen aan de winactie en winnen, vind ik het erg leuk om te horen! 

Liefs,

Raïsa

 

Dit artikel is in samenwerking met Hunkemöller. De foto’s zijn eigendom van Hunkemöller.

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.