Wedding Wednesday: bruidskapsel

Vorige week heb je een update kunnen lezen van wat we tot nu toe hebben gedaan. Nog niet eerder vertelde ik iets over mijn bruidskapsel. Ik laat je zien welke bruidskapsels voor mij inspiratie waren…

bruidskapsels

Gelukkig wist ik al vrij snel wat ik ongeveer wilde. Ik wil een half opgestoken kapsel. Robin houdt niet van opgestoken haar maar ik heb daar toch ook wel naar gekeken. Maarja dan is er zo ontzettend veel mogelijk bij lang haar. Vaak worden er extensions gebruikt en dat wilde ik sowieso niet! Maar zoveel haar heb ik nou ook weer niet en hoewel mijn haar best snel groeit, zo lang, als bij de meeste bruidskapsels, is het ook niet… Op Pinterest deed ik veel inspiratie op en die inspiratie deel ik graag met jullie!

hair1Bron

hair2bron

hair3Bron

hair4Bron

hair5Bron

hair6Bron

Samen met een goede vriendin nam ik een avond de tijd om bruidskapsels te proberen. Haar borstelen, haar krullen, haar touperen, haar vlechten. Haarlak, volumepoeder, hittebeschermer, olie. Kapsel 1 proberen, foto’s maken. Kapsel 1 verbeteren, foto’s maken. Kapsel 2 proberen, foto’s maken. Kapsel 2 verbeteren, foto’s maken. Dit kost natuurlijk aardig wat tijd en je kan je voorstellen dat ik na 4 uur behoorlijk pijn in mijn nek had van het aanspannen en mijn vriendinnetje pijn in haar benen van het staan en in haar vingers van het vlechten. Maar…

We waren er uit! Mijn bruidskapsel heb ik gekozen en ik ben er heel blij mee. Het is een model geworden dat goed blijft zitten de hele dag en wat niet veel onderhoud nodig heeft de dag zelf.  We gaan nog een keer, voor de bruiloft, het kapsel perfectioneren.
Neem eens een kijkje op mijn Pinterest pagina voor nog meer bruiloft inspiratie!

Welk bruidskapsel vind jij het mooist? En welke denk je dat ik ga kiezen? Ik ben heel erg benieuwd, nog 2 weken en dan laat ik alles zien! Laat het me weten in de reacties hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Wedding Wednesday: bruidskapsel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.