Vrolijk Pasen!

Hoi!

easterbron

Vrolijk Pasen! Vandaag is het tweede Paasdag en hoewel ik de extra vrije dag heel erg waardeer en ik het leuk vind om deze dagen met vrienden en familie door te brengen, vind ik wel dat het steeds commerciëler wordt.

We moeten met zijn allen Pasen vieren, op dezelfde manier als Kerstmis. De winkels liggen vol met lekkere dingen: chocolade eitjes, luxe bonbons, paaskoekjes, spijsbrood, boter in de vorm van lammetjes en kippetjes, lekkere broodjes, broodbeleg in de vorm van de paashaas. Maar ook decoratie: tafellakens, servetten, paastakken, versiering voor in de paastak, kaarsjes, beeldjes, noem maar op. Hoewel ik het erg gezellig vind (en ook stiekem een klein beetje mee doe), is het ook wel wat overdreven.

Ik heb het afgelopen weekend veel leuke dingen gedaan. Zo was mijn moeder jarig en hebben we daar (nadat we na het werk op vrijdag avond naar Zwolle zijn gereden en hebben geslapen) op zaterdag heerlijk gebruncht. Ze had enorm veel lekkere dingen gemaakt en gekocht! ‘s Avonds gingen we weer richting Rotterdam en hebben we bij vrienden het bordspel ‘Wie is de Mol?’ gespeeld. Op zondag hebben we samen in bed ontbeten, waarna vriendlief helaas moest werken.

En vandaag gaan we naar mijn vader om daar te brunchen. Een gezellig en lekker lang weekend!

Wat hebben jullie met Pasen gedaan?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Vrolijk Pasen!

  1. Nog van harte gefeliciteerd met je mams! Klinkt als een fijn weekend. 🙂

    Wij hebben gister paasontbijt gehad bij m’n opa en oma en vandaag is m’n kleine broertje jarig. 😉

  2. hoi Desiree,
    Dankje en jullie gefeliciteerd met broerlief!
    Ik vond het heerlijk dat jullie er waren.
    Mijn cakelammetje en boterlam waren zoals Raïsa weet zelf gemaakt in de vorm die ik lang geleden van Raïsa en zus Nastasia gekregen heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.