Vrijdag 29 Augustus

Hoi!

Vandaag deed ik lekker rustig aan, vrijdag is mijn vrije dag. Allereerst heb ik uitgeslapen! Althans, dat was de bedoeling. Ik had per ongeluk de wekker gezet om 6.30 uur. Oeps! Gelukkig had ik hem ook om 8.45 uur gezet, niet heel erg uitslapen maar wel uitgeslapen!

IMG_3532Ik ontbeet met heerlijke zelfgemaakte cruesli, yoghurt en stukjes appel 🙂 mmmm Ik zal binnenkort het recept posten voor deze gezonde cruesli.

IMG_3533Na een boel gedoe met het online zetten van de site, toch maar de hulp ingeschakeld van een vriend. Hij keek even en kwam gelijk tot de conclusie dat ik eigenlijk maar één ding verkeerd had gedaan. Ik had namelijk ergens een ‘ geplaatst die er niet moest staan. Daarom ging hij niet online… pff nouja, uiteindelijk toch gelukt!

IMG_3537Ook gaf ik me vandaag op voor ‘Running Experience 10 – Dwars door de Kuip’. Die vindt plaats op woensdagavond 3 september, ik ga dan 9 km lopen!

IMG_3534Daarna ben ik naar de stad gefietst, het was lekker weer! Ik had met een vriendin afgesproken om naar de film te gaan, eerst gingen we wat drinken bij de Starbucks. Aangezien wij die niet in Rotterdam in het centrum hebben, hadden we afgesproken op het Centraal Station. Hoewel ik niet uit Rotterdam kom, vind ik het echt een mooie stad. Het station is natuurlijk dit jaar opnieuw geopend. En het is echt prachtig geworden!!

Eenmaal bij de Starbucks bleek een beetje beroemd te zijn (of berucht haha). Vorige week ging ik namelijk naar een vriendin in Zwolle en haalde ik ook een koffie bij de Starbucks. Ze vragen altijd je naam voor als het druk is. Mijn naam komt niet zo vaak voor, dus toen ik mijn naam had gezegd en het meisje achter de counter vreemd keek, begon ik mijn naam te spellen. Ze lachte en zei: ‘oh, hoorde ik het toch goed!’. Ik nog heel serieus: ‘ ja, er schijnt een meisje hier te werken dat ook zo heet.’ Natuurlijk, was zij dit! Eenmaal in de trein plaatste ik een tweet en had de hele Starbucks Rotterdam Centraal het gelezen. Toen ik dit verhaal vanmiddag vertelde aan mijn beste vriendin, begonnen mensen achter de counter te lachen en zeiden ze: ‘ Oooooh, dan ben jij Raïsa!!’ Ik vond het echt super leuk! IMG_3536

Na onze heerlijke koffie (en ja, taartje) liepen we naar de bioscoop. We gingen naar ‘Into the storm’. Ik moet zeggen, ik ben niet geheel enthousiast. Ik ben meestal niet zo fan van natuurrampen of rampen in het algemeen. Maar sommige dingen waren een beetje onwerkelijk. Ik zal binnenkort een recensie plaatsten over deze film.

Vandaag was dus een lekker weekend dagje! Hopelijk dit weekend nog lekker verder werken aan Justraisa.nl en morgen naar de 50e verjaardag van mijn vader!

Bedankt voor het lezen, ik hoop dat jullie ook een leuk weekend tegemoet gaan!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Vrijdag 29 Augustus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.