Verhuizen? Duurt lang!

‘Hé, Raïsa! Ik dacht dat jullie wilden verhuizen?’ Ja, ja dat klopt. Helaas liep het allemaal even anders. Al hoewel helaas, door die omstandigheden ga ik wel over minder dan 6 weken JA zeggen tegen de liefde van mijn leven!

te koop bord

bron

Begin vorig jaar wilden wij ons appartement te koop zetten. We lieten het taxeren maar helaas bracht dat ons niet wat we gehoopt hadden. Ik bedoel, we wisten wel dat de markt behoorlijk was ingezakt en dat we niet terug zouden krijgen wat we ervoor betaald hadden of wat we wilden hebben, maar zo laag? Uhm nee, bedankt.

We besloten daarom om eerst te trouwen en ondertussen de huizenmarkt een beetje aan te kijken. In een jaar tijd zou het wel wat aantrekken en zouden we het misschien makkelijker kwijt raken. Nu een jaar later, zijn we nog bezig met de voorbereidingen en willen we ons eerst helemaal op de bruiloft richt, daarna komt het huis wel.

We willen wel de komende maanden het huis nog een beetje opknappen en opruimen. Want kopers willen over het algemeen een huis waar ze gelijk in kunnen en zo min mogelijk aan hoeven te doen. Alleen de meubels erin zetten, bij wijze van spreken. Dus dat is het plan.

Hopelijk is ons appartement dit jaar dan nog verkocht zodat we ook dit jaar nog een echt huis kunnen kopen. Een echt huis, voor grote mensen, met 3 verdiepingen en een fijne tuin waar we gezellig kunnen barbecuen en lange zomeravonden kunnen zitten, een grote eettafel voor  diner parties en spelletjes avonden.

Maar eerst even verkopen! Dus; wie is er binnenkort op zoek naar een leuk appartement in Rotterdam met 2 slaapkamers? Wanneer hij in de verkoop gaat, zal ik een linkje delen en foto’s!

Heb jij een koophuis? Of zou je dit graag willen? Wat zijn dingen die je fijn vindt aan je eigen huis of die je juist graag zou willen. Ik denk dat ik daar binnenkort een artikel over ga maken. Als je dat leuk lijkt, laat het me dan weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Verhuizen? Duurt lang!

  1. Ben benieuwd naar het nieuwe artikel! Ik zou graag m’n eigen plekje willen 😀

    1. Ik hoop dat het artikel met ‘te koop’ niet te lang meer gaat duren. Onze bruiloft is immers al over minder dan 6 weken dus daarna kan het verkoopfeest beginnen!
      Je hebt vast snel een eigen plekje! Ben je al klaar met je studie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.