Vandaag is onze trouwdag!

Vandaag is het eindelijk zover, vandaag is onze trouwdag!!

thumb_IMG_5828_1024

Het is heel bizar om te bedenken dat minder dan een jaar geleden Robin mij ten huwelijk vroeg en dat na alle voorbereidingen het dan eindelijk zo ver is. We hebben er onwijs veel zin in en gaan onwijs genieten van onze dag. Ik heb gisteren al heel veel berichtjes gekregen en waarschijnlijk zullen er vandaag nog heel veel volgen, waarvoor onze dank! We waarderen het zeer.

Ik zal binnenkort natuurlijk een aantal foto’s plaatsen en ook op Social Media zullen er wel foto’s verschijnen.

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Vandaag is onze trouwdag!

  1. Heel veel plezier vandaag! En laat het lekker allemaal over je heen komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.