Urban Decay Naked Ultimate Basics

Hij is alweer een hele tijd uit en ik heb hem gekocht zodra hij beschikbaar was. Door alle hectiek, heb ik geen tijd gehad om een artikel te schrijven. Maar dit palette is te mooi om zomaar voorbij te gaan. Ik heb het natuurlijk over het Urban Decay Ultimate Basics Palette.

thumb_DSC_0101_1024

thumb_DSC_0102_1024Dit 5e lid van de Naked collectie is anders dan haar zusjes. Allereerst wat opvalt is natuurlijk de vorm. Het palette is vierkant, waar alle andere langwerpig zijn. Wat een groot voordeel hiervan is, dat het makkelijker mee te nemen is in mijn make-uptasje en de spiegel is heel praktisch, aangezien je je hele gezicht in een keer kan zien! Het doosje is prachtig vormgegeven. Met het roségoud en het reliëf valt het lekker op in de la.

thumb_DSC_0106_1024V.l.n.r. Blow, Nudie, Commando, Tempted, Instinct, Lethal, Pre-Game, Extra Bitter, Faith, Lockout, Magnet en Blackjack.

De kleuren die in het palette zitten, zijn nooit eerder uitgebracht door Urban Decay. (Bijna) alle kleuren zijn mat, op 1 na, Blow, links boven in. Zoals we gewend zijn, krijgen we 12 kleuren. Ze zijn onder verdeeld in roze en bruine tinten. Ik ben erg fan van de eerste 10 kleuren, de laatste 2 kleuren die grijs en zwart zijn, kan ik niet zo goed plaatsen en hadden er van mij uit gemogen.

thumb_DSC_0125_1024Deze look maakte ik met de bruin tinten. Een behoorlijk dagelijkse look die ik gemakkelijk in een paar minuten maak.

Het Naked Ultimate Basics palette is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor 53,01. Als je het mij vraagt een echte aanrader. Ook voor de dames die niet super veel make-up dragen. Met dit palette heb je voor iedere dag, werk of feestje, genoeg keuze voor een passende look!

Geen swatches dit keer maar wat vind jij van dit palette? Ben je bekend met de paletten van Urban Decay? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.