The BreakFastClub #4: Lilith

Vorige week gingen we weer eens ontbijten. Helaas, waren we niet compleet en was het een moeilijke keuze waar we heen gingen. Er zijn namelijk een aantal plekken waar we met z’n drieën naar toe willen. Afgelopen keer, kozen we voor Lilith. Benieuwd wat we ervan vonden?

thumb_IMG_9075_1024

Wat allereerst opviel op de kaart, was de keuze. Helaas was er geen mogelijkheid om een combinatie van verschillende gerechten te bestellen. Wat eigenlijk stiekem onze voorkeur heeft. Op die manier kan je van alles wat proeven en is er een goede afwisseling tussen hartig en zoet. We moesten dus zelf een goede afweging maken voor onze keuze.

De keuze op de kaart was of een gerecht met ei of pannenkoeken met verschillende toppings. Beide wel met bijzondere toppings. Wij kozen pannenkoeken. Ik omdat de meeste eiergerechten gepocheerd waren en dat is natuurlijk geen optie tijdens je zwangerschap! Ik koos de American Pancakes met blauwe bessen en maple syrup, Renée koos voor de American Pancakes met bacon en maple syrup.

thumb_IMG_9074_1024

Beide gerechten waren erg lekker. De pannenkoeken waren heerlijk fluffy en de toppings pasten er goed bij en waren genoeg voor alle vier de pannenkoeken. Door het ontbreken van een hartige touch aan het ontbijt, hadden we echter wel vrij snel weer honger na het ontbijt. In tegenstelling tot de vorige keren, waarna we bijna de rest van de dag niets meer hoefden te eten, haha!

De service van Lilith was prima, bij binnenkomst was de serveerster niet super vriendelijk maar dat draaide gelukkig bij.
Het eten was lekker maar helaas niet onze favoriet, tot nu toe. Voornamelijk ook omdat we het fijn vinden om verschillende dingen te kunnen proberen. Naast het feit dat er geen shared platter was met verschillende gerechten, was er weinig afwisseling op de kaart. Lilith is zeker leuk voor een keertje maar er zijn nog genoeg andere plekken te ontdekken in Rotterdam.

Wat is jouw favoriete gerecht bij het ontbijt? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.