Shoplog Fabian winter 2018-2019

Alweer een tijdje geleden shopte ik voor Fabian nieuwe winterkleding, allemaal in maat 80! Ik wachtte nog even op het laatste item, dat afgelopen week binnenkwam, maar hier is dan eindelijk de shoplog!Fabi heeft ontzettend lang in maat 74 gelopen, vanaf eind juli, tot half november. Hij past dus echt pas sinds kort maat 80 en het zit nog behoorlijk ruim. We gokken dan ook dat hij nog een tijdje deze maat zal houden dus een goede, uitgebreide winter garderobe is niet mis.
Ook deze keer kocht ik weer bij onze favoriete winkels voor hem: H&M en Hema maar ook kocht ik eens wat bij Zeeman. Ik vind daar zeker niet alles leuk en bij onze stijl passen maar de kwaliteit is een stuk verbeterd ten opzichte van een aantal jaar geleden. En de prijsjes zijn klein dus als het dan iets sneller slijt, doet het minder pijn 😉

Bij de H&M kocht ik 3 van deze gevoerde corduroy broekjes. Ze vallen wat wijder maar hij heeft lekker veel bewegingsvrijheid.

Ook kocht ik bij H&M dit shirt met lange mouwen en deze trui. Zoals je misschien wel weet, ben ik dol op streepjes en kan je hier nooit mis mee gaan. Dus deze konden zeker niet ontbreken in zijn kast!

Als laatste item van H&M kocht ik dit vest. Deze draagt hij nu vaak als trui maar kan natuurlijk ook open over een shirt met korte mouwen.

Bij Hema kochten we een 5 pak rompers met lange mouwen. In de zomer kochten we veel rompertjes met  korte mouwen en dat was allemaal maat 74/80 dus die kunnen nu nog prima. Maar lange mouwen is voor de echte koude dagen wel fijn!

Deze muts en sjaal kocht ik ook bij Hema en vind ik dus absoluut te schattig. Altijd als Fabi deze muts op heeft, krijgt hij er zoveel complimentjes over. Waar hij dan weer heel erg trots op is!

Als laatste koos Robin 2 pyjamaatjes uit. Beide met lange mouwen.

Bij Zeeman kocht ik 1 skinny jeans, 2 truien en 2 shirts met lange mouwen. Lekker simpel aangezien donkerblauw altijd goed is!

Fabi’s winterjas kochten we via Bol.com maar is ook van Zeeman. Hij is super dik en heeft een mooie pasvorm.

Als laatste item, waar Fabi misschien wel het meest blij van werd, is zijn paar schoenen. Sinds hij kan lopen, heeft hij echte schoenen gekregen, je ziet ze op de foto bovenaan in het artikel. Ze zijn van Bardossa en kocht ik via Stoute Schoenen, goedkoop waren ze niet, 55 euro, maar we vinden het belangrijk dat (zeker de eerste schoentjes) goede kwaliteit zijn. Fabi is er meer dan blij mee, hij heeft ze het liefst de hele dag aan en anders houdt hij ze vast terwijl hij door de kamer loopt.

Dit waren ongeveer alle items die we tot nu toe hebben. Ik denk dat ik voor kerst nog wel een leuke outfit voor hem ga kopen maar daar ben ik nog naar op zoek. Heb jij leuke tips? Laat het me hieronder weten in de comments!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.