Shoplog nieuwe babyspullen – 6 maanden

Afgelopen donderdag ging ik met Fabian naar het consultatiebureau en ik liep gelijk even door naar de winkels om het een en ander voor hem te kopen. Ook deed ik online een bestelling dus had ik best een hoop spulletjes zo ineens voor hem. Het leek me leuk om daarom eens een shoplog te doen met nieuwe babyspullen!

fullsizeoutput_213Allereerst kreeg ik afgelopen dinsdag deze babyfloat binnen. Ik bestelde deze bij Bol.com voor 21,99. Aangezien we meer met hem willen zwemmen leek deze me wel handig omdat deze geschikt is tot 2 jaar.

fullsizeoutput_210Ik had namelijk deze al besteld, toen ik pas zag dat die maar tot 1 jaar is. Dus vrij kort. Hij was 10,95 ook via Bol.com.  We besloten wel om ze allebei te houden zodat we kunnen kijken welke we fijner vinden.

fullsizeoutput_209Fabian is niet helemaal fit waardoor we enorm veel aan het wassen zijn. Daarom besloot ik om extra rompertjes te kopen. Deze van Hema zijn super zacht en zo’n overslag romper is heel fijn als hij heel vies is geworden of gewoon als je kind niet helemaal lekker is, waardoor het niet over het hoofdje hoeft. Twee rompers kosten 9,50!

fullsizeoutput_208Om dezelfde reden leek een extra kledingset mij niet overbodig. Soms heb ik hem al 2 keer omgekleed voor we naar het kinderdagverblijf gaan… Deze te leuke set is ook van Hema, het broekje met cactussen kostte 9,75 euro maar daar kreeg ik 20% korting op vanwege de klantenpas, waardoor hij 7,75 werd en daar kreeg ik ook weer 10% korting op waardoor er nog eens geld af ging en hij nog geen 7 euro was! Het overhemd was 11 euro waar 10% korting af ging waardoor ik er maar 9,90 voor betaalde. Toch rendabel zo’n klantenpas!

fullsizeoutput_212Zoals je in Fabian’s Favorieten hebt kunnen lezen drinkt hij uit een gewone beker. Ik wilde daarom eens deze oefenbeker van Difrax proberen. Deze is geschikt vanaf 6 maanden en is smal en heeft een grotere opening zodat kinderen er makkelijk uit kunnen drinken. Deze kostte 4,49 bij Etos.

fullsizeoutput_20eOok kocht ik bij Etos deze drinkbeker van Munckin. Dit is een anti lek beker met handvatten en leek me handig als we op visite zijn of buiten. Deze is namelijk wel dicht maar werkt met de druk van de lippen. Nog niet uitgeprobeerd wanneer ik dit schrijf, dus ben er erg benieuwd naar. Heb veel goede verhalen gehoord! Deze beker kost 10,95.

fullsizeoutput_20cOnze kleine gulzigaard wil alles proberen. Daardoor verslikt hij zich nog weleens. Met een sabbelzakje kan hij van alles proeven en hoef ik niet bang te zijn dat het in zijn keel schiet. Dit sabbelzakje is ook van Munckin en ik betaalde hier 6,95 voor.

fullsizeoutput_20bAls laatste kocht ik onze favorieten verzorgingsproducten van Etos. De wasgel met pompje en de huidolie die we dagelijks gebruiken. Ze waren in de actie, 2e halve prijs waardoor ik voor beide producten samen 3 euro betaalde.

Ben je bekend met de drinkbekers die ik kocht of de zwembanden? Ik ben erg benieuwd naar jullie zwemattributen of bekers! Laat het me hieronder weten!

 

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.