Review: Sleek Blush Rose Gold

Hoi!

Pas geleden vertelde ik over de Sleek Life’s a Peach Blush, waar ik erg enthousiast over was. Terwijl ik twee weken geleden aan het shoppen was voor een verjaardag’s cadeau voor een van mijn beste vriendinnen, zag ik bij V&D(!) op Rotterdam Zuidplein een Sleek schap! Ik dacht dat Sleek alleen online verkrijgbaar was en ondertussen zocht ik naar de blush die online uitverkocht was: Rose Gold. En ja hoor! Hier hadden ze hem wel, dus gelijk meegenomen. Lees snel verder voor mijn review.

DSC_0001Zoals we gewend zijn van Sleek: een platte, eenvoudige, zwarte verpakking. Een stevig plastic doosje, dat stapelbaar is (handig, want wanneer je eenmaal verslingerd bent, wil je er meer) en goed te herkennen.

DSC_0003

De blush is fel roze met een gouden glans. In het dekseltje zit een spiegel, toch handig als je deze handzame blush meeneemt op reis. Een groot voordeel van deze blush, vind ik, is dat je geen highlighter nodig hebt vanwege de gouden glans.DSC_0019

Op deze foto zie je de glans ontzettend goed!

DSC_0021De swatch! Het is een neutrale kleur met een opvallende glans, je moet er van houden. En dat doe ik! Hij is goed op te bouwen en niet per se heel erg aanwezig, aan jouw de keuze.

W7_oogschaduwpalette_naked-1Dit is het resultaat op mijn gezicht. Een lichte kleur, maar wel aanwezig. De gouden glans is voornamelijk goed te zien wanneer de zon op je gezicht schijnt, hierdoor is het niet heel erg opvallend maar geeft het wel een extra dimensie aan je gezicht.

De Sleek Rose Gold Blush is verkrijgbaar voor 5,99 bij Make-up Musthaves en voor 5,49 bij V&D (niet elke V&D heeft een Sleek schap).

Wow! Sleek heeft het weer gedaan! Wat een prachtige blush. Heb jij al een Sleek blush aan je collectie toegevoegd? Of een ander product? Wat is jouw favoriet?

Liefs,

Raïsa

 

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.