Review: Rimmel Lipstick Kate Moss

Hoi!

Vorige week kocht ik bij Etos deze lipstick van Rimmel. Een long lasting lipstick van de lijn van Kate Moss in de kleur 101 Rosetto. Lees gauw verder voor de review en de swatches!
DSC_0011

 

Laten we beginnen met de verpakking. Het is een simpele, elegante, fel rode huls met een zwarte ring en ‘handtekening’ van Kate Moss. Ik vind het wel mooi, door dat veel merken hun lipsticks een zwarte huls geven is deze gemakkelijk te herkennen. Je kunt de kleur niet in een keer zien, deze staat wel op de onderkant maar aangezien de dop schuin afgesneden is, moet de lipstick op de onderkant staan.

DSC_0012

De lipstick! Een mooie, zachte, licht roze kleur.DSC_0034

Op mijn hand lijkt de swatch behoorlijk fel, maar dat komt voor een groot deel omdat mijn hand natuurlijk behoorlijk licht is, zeker in vergelijking met de kleur van mijn lippen! DSC_0035Kijk! Dat is een groot verschil. Het is een licht roze kleur maar hij dekt behoorlijk goed! Ik denk wel dat de kleur van je eigen lippen een grote rol speelt bij hoe de lipstick uiteindelijk uitpakt.

DSC_0036

Jup! Daar is er weer één! My lips but better! Iets lichter dan mijn eigen kleur maar daardoor zeker een goede kleur voor iedere dag, naar het werk of naar school. Ben je nog niet helemaal zeker van of lipstick je wel staat of wil je graag eerst uitproberen? Dan is deze kleur daar zeker heel erg geschikt voor! Ook de houdbaarheid is erg goed, na een behoorlijk hoeveelheid thee en een aantal stukken fruit, moest ik de lipstick na de lunch bij werken. Hij blijft dus zeker wel een uur of 4 / 5 zitten.

De lipstick is verkrijgbaar bij de drogisterij voor 9,99.

Wat vind jij van deze lipstick? Heb je al vaker lipsticks van Rimmel gebruikt of andere kleuren uit de Kate Moss collectie?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Review: Rimmel Lipstick Kate Moss

  1. Haast nog mooier dan die van essence! Moet maar weer even naar de Etos toe 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.