Review: Makeup Revolution Vivid Baked Blush – Make Love Instead

Hoi!

Al een hele tijd geleden schreef ik over mijn aankopen bij Makeu-up Musthaves. Hier dan ein-de-lijk mijn review van de Makeup Revolution Vivid Baked Blush – Make Love Instead.

Sjonge, dat is een hele mond vol! Ik kocht deze blush omdat ik er erg nieuwsgierig naar was en dacht dat hij misschien wel iets weg had van de Mineralize Skin Finishes van MAC. Let’s find out!
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

De verpakking is simpel, een klein rond doosje met doorzichtige deksel, waardoor je gelijk kan zien welke kleur het is. Het enige nadeel van de verpakking vind ik dat de deksel bol is, waardoor ze niet stapelbaar zijn als je er meerdere hebt…

Het is een koraal/roze kleur met een glans er in. Hierdoor heb je geen highlighter nodig, dat scheelt weer tijd ‘s ochtends! Het is een baked blush, wat wil zeggen dat het een compact product is, dat je makkelijk in een kleine hoeveelheid kan aanbrengen. Je kan de blush goed opbouwen, waardoor hij erg natuurlijk oogt.DSC_0022

full face foto.
DSC_0025Zoals je kan zien, is het een erg natuurlijke kleur. Ik vind hem heel mooi. Hij is licht aan te brengen en goed te doseren.

De Makeup Revolution Vivid Baked Blush – Make Love Instead is te koop bij Makeup Musthaves.nl voor 3,29.

Ik ben benieuwd! Wat vind jij van deze blush? Als je moet kiezen, ga je dan voor een oranje blush of een roze?

Liefs,
Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.