Review: Makeup Revolution Redemption Palette Essential Mattes 2

Hoi!

Alweer een tijdje geleden kocht ik het Make-up Revolution Redemption Palette – Esstentials Matte 2. Vandaag ein-de-lijk de review met swatches!SAMSUNG CAMERA PICTURES

Allereerst de verpakking. Laat ik maar eerlijk zijn, die vind ik echt niet mooi. Hij is van plastic en ziet er een beetje uit als make-up voor kinderen, behoorlijk goedkoop. Het enige voordeel is dat je gelijk kan zien welke kleuren erin zitten maar daar doe ik dan liever even het deksel voor open. Het palette komt met een kwastje, waaraan aan beide kanten een sponsapplicator zit, deze gebruik ik niet. Ik gebruik liever mijn eigen kwasten.

SAMSUNG CAMERA PICTURESHier zie je de swatches. Zoals je ziet, zijn de lichte kleuren een stuk minder goed gepigmenteerd dan de donkere kleuren. Jammer, maar dit komt vaker voor bij oogschaduws met een matte finish. Wel ben ik blij dat er geen zwarte oogschaduw in dit palette zit, dat vind ik een zo’n overbodige kleur, ik gebruik die echt nooit. Dus dat is een pluspunt! Verder zitten de kleuren dichtbij elkaar maar niet te veel, je kan de kleuren goed van elkaar onderscheiden.
DSC_0077

Dit is een look die ik maakte met het palette. Ik heb hem nog niet zoveel gebruikt en nog niet zoveel combinaties gemaakt. Ik vind het resultaat niet super, de oogschaduw heeft behoorlijk wat fall-out en brengt een beetje vlekkerig aan, dit is gelukkig wel te verhelpen met een blending kwast.DSC_0069Ik vind de donkere kleur te veel gepigmenteerd waardoor je hem moeilijk kan opbouwen en het bijna lijkt of je een blauw oog hebt. Nee, geen succes deze look. Weet ik dat ook weer 😉 Volgende keer een lichtere look maken en de donkere kleuren heeel licht aanbrengen!DSC_0066Op deze full face foto vind ik hem al een stuk mooier. Ik moet behoorlijk wennen aan de matte finish.

Dit palette is verkrijgbaar bij onder andere de webshop van Make-up Musthaves voor 4,99.

Ik ben nog niet compleet overtuigd door dit palette, dat kan komen omdat hij een matte finish heeft, ik ga hem proberen wat meer te gebruiken om verschillende looks te proberen, misschien wordt ik toch nog enthousiast! Heb jij ervaring met oogschaduwpaletten van Make-up Revolution?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.