Review: l’Oréal nagellak Color Riche

Hoi!

Voor mijn verjaardag kreeg ik twee nagellakjes van de l’Oréal Color Riche collectie! Ik heb ze getest.
P1020611

Vendome Emerald
De Vendome Emerald is een groene nagellak met een blauwe ondertoon. Het is een erg mooie, felle kleur. Een echte eyecatcher!
IMG_3683De lak is niet te dik, hij is eigenlijk best dun.  Daar kwam ik achter toen ik het potje om liet vallen 🙁 Ik heb twee lagen gelakt, hij pakt erg goed. Belangrijk is dat je echt een basecoat onder de nagellak doet! De kleur trekt erg snel in je nagel waardoor je een groene waas op je nagels hebt wanneer je de nagellak verwijdert.

Shocking Pink
De Shocking Pink is een fel roze kleur, een prachtige knalkleur. Hij is niet té, een mooie roze kleur die bij verschillende kleuren past. Ook deze lakt erg fijn, ik vind hem nog steeds gaaf (ook al heb ik deze geknoeid :() Ik heb twee lagen op mijn nagels.

IMG_3684Met een topcoat erover heen, krijgt de lak nog meer glans en heeft een gelnagellak-achtige finish! De flesjes zijn simpel, geen groot etiket, de kleur is goed zichtbaar en een mooie grote goudkleurige dop, erg classy!

Ik ben fan! De lak is te koop bij onder andere Douglas en kost €5,95. Er zijn 32 (!) verschillende kleuren.

Liefs,

Raïsa

 

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Review: l’Oréal nagellak Color Riche

  1. Wat een mooie nagellak zeg! Van wie heb je die toch gekregen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.