Review: HEMA Longlasting Lipstick

Hoi!

Naast mijn dure lipsticks van MAC, Yves Saint Laurent en Chanel, vind ik het heel erg leuk om een aantal goede budgetvriendelijke lipsticks in mijn stash te hebben. Zo blijft mijn Chanel Rouge Allure lipstick wel de hele dag zitten, maar ik verwacht ook niet anders van een lipstick met zo’n prijs… Daarom ging ik op zoek naar lipsticks die én lang blijven zitten én een leuk prijsje hebben.
Benieuwd of de HEMA Longlasting Lipstick er zo eentje is? Lees dan gauw verder!

DSC_0016

Ik kocht de longlasting lipstick in 2 kleuren, de 01 en  de 05. Jammer dat ze geen namen hebben, dat geeft toch altijd net iets meer fun, ook al is het budget. De verpakking vind ik wel erg mooi. Simpel, zwart en strak. Een vierkante huls, met aan de onderkant een stip met de kleur. Je zou ze dus eventueel op zijn kop kunnen zetten in een la waardoor je makkelijk de juiste kleur kan vinden!

DSC_0017

Dan de kleuren! Links zie je de 05 en rechts zie je de 01.

DSC_0052

Zoals op de swatch al te zien, een super matte, fel rode lipstick!DSC_0061

Doordat de lipstick zo mat is, brengt hij behoorlijk lastig aan. Het is moeilijk om een mooie, strakke lijn te trekken.DSC_0066BAM! Kijk hem eens knallen! Echt een mooie kleur! Hij wint het niet van mijn Chanel lipstick, maar dat heeft er vooral mee te maken dat hij zo verschrikkelijk mat is en daarom niet makkelijk aanbrengt.DSC_0043Dan de 01, een matte, donker roze kleur. Zo op de swatch lijkt hij behoorlijk op de 05.DSC_0045Maar op de lippen zie je wel degelijk verschil! Ook bij deze geldt dat hij moeilijk aanbrengt vanwege de droge, matte substantie. Minpuntje…DSC_0041Ook dit is een echte knaller! Een mooie donkere kleur, toch vind ik hem wel ook voor iedere dag kunnen, mits je hem goed combineert met je kleding uiteraard.

Wat betreft de longlasting: voor 3,50 is dit echt een toppper! Hij blijft echt goed zitten, hij geeft niet af aan je kopje en ook bijna niet als je je lief een kus geeft. Nadeel: als je kriebel hebt op je lip en je gebruikt echt je nagel om te krabben, kan je er stukjes afkrabben. Maarja, dan moet je maar gewoon niet krabben hahahah! Ik hoef hem niet opnieuw bij te werken gedurende de dag, dat is dus zeker een positief punt!

Een ander positief punt is natuurlijk de prijs en daarnaast ook de verkrijgbaarheid. Alle kleuren zijn bij alle HEMA’s te verkrijgen, volgens mij zelfs op treinstations. Dus wil je toch nog een mooie, knallende kleur op je lippen maar ben je al onderweg? Piep even HEMA in en scoor deze goede lipstick voor nog geen 4 euro!

Draag jij lipsticks? En draag je dan liever nude tinten of juist ook wel knallende kleuren als felrood en fuchsia? Let me know what you think!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.