Review: Gillette Venus Swirl

DSC_0795

Zolang ik een scheermes gebruik, heb ik een favoriet merk: Gillete Venus. Ik heb echt andere merken geprobeerd: huismerken van de drogist, Wilkinson Intuition, maar uiteindelijk kwam ik weer uit bij Venus. Na jaren de Embrace gebruikt te hebben, was ik nu erg nieuwsgierig naar de nieuwste aanwinst: Swirl.

De Venus Swirl is wat mij betreft een ‘verbeterde’ versie van de Venus Embrace. De Embrace en de Swirl bevatten namelijk beide 5 mesjes, maar de Swirl heeft een flexiball tussen de scheerkop en het handvat. Het ‘balletje’ zorgt ervoor dat de scheerkop meer kan bewegen en gemakkelijk de rondingen van je lichaam volgt, bijvoorbeeld rond de enkels, knieën en oksels.

DSC_0796

DSC_0797

Naast het feit dat ik erg nieuwsgierig was, was ik ook gewoon toe aan een nieuw scheermes. En dan met name de houder, want de mesjes verving ik regelmatig. Maar door dagelijks gebruik en het liggen in de douche, gaat de houder achteruit. Niet erg, na een aantal jaar. Ik koos daarom voor het nieuwste systeem van Venus. Zou die flexiball echt verschil maken?

Altijd moet ik even wennen wanneer ik een nieuw mesje gebruik, ik ben dan iets te onvoorzichtig en krijg kleine wondjes. Dat is mijn eigen onhandigheid maar bewijst wel dat het een scherp mesje is. Het balletje kan niet helemaal draaien, wat ik in de eerste instantie wel had verwacht. Oké, misschien een beetje dom want het is natuurlijk niet handig als het scheermes 360 graden zou kunnen draaien haha!

De flexiball zorgt er inderdaad voor dat je makkelijk rond je enkels en knieën kan scheren. Zonder dat je in je velletje snijdt. Wel zo prettig! Ik ben erg blij met deze nieuwe aanwinst. De Venus Swirl is verkrijgbaar bij de drogisterij en kost 17,49.

Heb jij een favoriet scheermessysteem of maakt het je niet zoveel uit? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.