Review: Etos Woezel & Pip luiers

Toen wij onze bakfiets wonnen, bijna een jaar geleden, kregen wij van Etos ook een pakket met allemaal Etos verzorgingsproducten voor onze baby. Inmiddels hebben we alle producten in gebruik en zijn we zeer enthousiast. Ook de luiers hebben we getest en vandaag lees je wat wij ervan vinden!

thumb_IMG_0178_1024

Wij kregen het pak met luiers voor baby’s van 4-9 kilo, maat 3.
Eerste indruk: De verpakking en de luiers zelf hebben een leuke, vrolijke print van Woezel & Pip. De luiers zijn inderdaad extra dun, zoals op de verpakking geschreven en voor Fabian voldoende voor zowel de dag als de nacht. Hij heeft erg smalle billen, en ook hiervoor zijn de luiers erg geschikt.

Zoals bij de meeste ouders van baby’s vliegen de luiers er hier doorheen. We willen dan ook eigenlijk niet al te veel geld uitgeven aan luiers. Pampers is bijna 10 euro voor 35 luiers en de Etos luiers zitten op nog geen 7 euro voor 40 luiers. Dat komt neer op 17 cent per luier, tegenover 28 cent van Pampers. Dat vind ik een behoorlijk verschil, als je bedenkt dat er hier ongeveer 40 luiers per week door heen gaan.
Daarnaast zit Pampers Fabian ook niet lekker dus dan is de keuze al snel gemaakt.

Wij gebruiken zelf altijd de luiers van de Kruidvat. We zijn daar in het begin mee begonnen door een goede aanbieding en ze zitten erg goed en zijn fijn geprijsd (nog geen 14 euro voor 98 luiers, oftewel 14 cent per luier). Wat wij erg fijn vinden aan de luiers van Kruidvat is de indicatie streep, welke oorspronkelijk geel is maar zodra de luier nat is, blauw wordt.

Persoonlijk is dat het enige wat ik mis bij de luiers van Etos. Zij hebben natuurlijk afgelopen tijd veel ontwikkeld aan de babylijn en luiers maar de indicatie streep mogen ze van mij zeker toevoegen!

Al met al, vind ik de luiers van Woezel & Pip een erg goede keuze en zou ik deze aanraden bij nieuwe ouders.

Wat is jouw favoriete luiermerk? Ken jij de luiers van Etos al?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.