Review: Benefit Roller Lash Mascara

Hoi!

Begin deze week kon je lezen over mijn nieuwe Benefit aanwinsten, die ik buit maakte in Londen. En beloofd is beloofd! Hierbij de review van de Roller Lash Mascara.

DSC_0042

Benefit belooft dat de mascara het resultaat geeft van gekrulde wimpers, net zoals je je haar zou krullen met ouderwetse krulspelden en dat zonder wimperkrultang! Benieuwd? Ik ook!
DSC_0043 DSC_0044Het borsteltje heeft korte weerhaakjes en is vormgeven in de vorm van je ogen. Op deze manier kun je met 1 beweging al je wimpers in een keer voorzien van mascara.
Ik vind het borsteltje erg fijn werken, ook voor de onderste wimpers. Het borsteltje is smal waardoor je ook goed bij de buitenste en binnenste wimpers kan komen.

DSC_0016Links heb ik de Roller Lash Mascara al aangebracht, uiteraard zonder wimperkrultang! Woow wat een groot verschil!DSC_0023Ik ben super te spreken over deze mascara! Hij verlengd de wimpers, krult de wimpers én klontert niet! De wimpers zijn mooi gescheiden van elkaar.

De mascara is wel wat aan de duurdere kant, namelijk 25,00. Hij is ook niet zo heel goed verkrijgbaar in Nederland. Ik heb hem tot nu toe alleen bij Douglas gezien. Natuurlijk zullen er ook een aantal buitenlandse webshops zijn waar je de mascara kan bemachtigen.

Gelukkig doe je behoorlijk lang met een mascara en in alle eerlijkheid, heb ik nog geen budgetmascara gevonden met zo’n goed resultaat.

Wat vind jij van deze mascara? Zou je meer geld over hebben voor een mooi resultaat of ben je tevreden genoeg met je huidige mascara?

Liefs,

Raïsa

 

 

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Review: Benefit Roller Lash Mascara

  1. Mooi resultaat. 🙂 Zelf zou ik niet zoveel uitgeven aan een mascara, want ik vervang ‘m elke drie maand ivm bacteriën. Dan vind ik 25 euro een beetje te gek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.