Recept: Kip-walnootsalade

Hoi!

De afgelopen weken heb ik een nieuwe lunchfavoriet! Ik maak deze salade op een avond, voor 2 dagen. Zo kan ik ‘s ochtends snel mijn lunch pakken en ‘s middags genieten van een gezonde salade. Vandaag deel ik mijn recept!

IMG_4563Wat heb je nodig?
– 100 gram ijsbergsla
– 1 stuk gerookte kipfilet
– 3 handjes walnoten
– 1 elstar appel
– 1 eetlepel mayonaise / fritessaus
– het sap van augurken

Laten we beginnen!

Doe de ijsbergsla in een grote kom, snijd de kip in stukjes en doe dit in de kom. Snijd de appel in 4 stukken en verwijder het klokhuis. Snijd elk stukje in kleine stukjes en voeg dit bij de sla en kip. Breek of hak de walnoten in kleine stukjes en doe deze ook in de schaal.

Als laatste de dressing! Doe 1 eetlepel mayonaise in een klein kommetje, voeg hierbij voldoende sap van de augurk toe, tot dat het geheel 1 vloeibaar geheel is. Giet de dressing over de salade en meng alles door elkaar heen.

Dit recept is goed voor 2 personen of 2 dagen lunch.

Eet smakelijk!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.