What’s new: Pink Gellac nieuwe kleurtjes

Eerder konden jullie al lezen dat ik een thuis set heb gekocht voor een gellac manicure. Ik heb inmiddels weer wat nieuwe kleurtjes gekocht en vandaag laat ik die aan jullie zien!

thumb_DSC_0058_1024 2

De kleuren van de gellac zijn altijd 12,99 euro per stuk en je krijgt het 4e kleurtje gratis. Ik koos dus 4 verschillende kleuren. Doordat deze gellac met gemak 2 weken mooi blijft zitten, kies ik liever voor draagbare kleurtjes dan hele felle. Ik koos Ivory Blush, Baby Pink, Bronzy Nude en Rustic Red. Twee frisse, lichte kleurtjes en twee wat donkere, herfstige kleurtjes.

thumb_DSC_0058_1024

De kleur Ivory Blush is een zachte, lichtroze kleur. Het is een kleur die heel goed iedere dag kan, mooi neutraal is en zeker niet te opvallend! Hij dekt in 3 dunne laagjes.

thumb_DSC_0059_1024

De kleur Baby Pink is niet zo babyroze als je zou denken. Hij is wat mij betreft iets paarsiger maar desalniettemin erg mooi. De kleur komt dus niet helemaal overeen met de kleur op het etiket. Het is een lichte, meisjesachtige kleur die erg vrolijk is. De kleur dekt in 2 dunne laagjes.

thumb_DSC_0061_1024

Bronzy Nude, een donker beige kleur, perfect voor elke dag voor zowel de winter als de zomer. Hij dekt in 2 dunne laagjes.

thumb_DSC_0063_1024

Rustic Red, een donkerrode lak met een fuchsia ondertoon, dekt in 2 dunne laagjes. Echter, op het etiket lijkt het of de lak een metallic finish hoort te hebben, dat is helaas niet zo. Maar zeker een mooie kleur, vooral voor in de donkere maanden!

Ik ben erg blij met de nieuwe kleurtjes en heb weer voldoende om af te wisselen. Bij onze verhuizing heb ik al mijn oude nagellak weg gedaan omdat ze oud waren of op. Ik ben blij dat ik nu weer een ruimere keuze heb om uit te kiezen.

Tijdens de hele maand augustus zijn alle kleuren nagellak 9,99 euro bij Pink Gellac.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak? Ga je liever voor neutraal of opvallend? Laat het me weten in de comments!

Liefs,

Raïsa

 

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.