Personal: Date Night

Hoi!

Soms is het nodig om even wat leuks te doen met your significant other. Afgelopen zaterdag hadden wij date night. 
Benieuwd wat wij op zo’n avond doen?

Lief moest zaterdag werken van 7.00-15.00 uur, daarna gingen we samen naar de Outdoor XL in Barendrecht om ons voor te laten lichten over de nieuwste tenten, matjes en andere kampeerattributen voor aankomende zomer.
Vervolgens gingen we snel naar huis, waar we ons omkleedden en vervolgens vertrokken voor een heerlijk diner.

We parkeerden de auto bij Feyenoord stadion De Kuip, vanwaar met de tram naar Wilhelminaplein reden om het laatste stukje te lopen naar het Argentijnse restaurant Gauchos. IMG_0001IMG_0003IMG_0004IMG_0006 
Hier genoten wij van een heerlijk stuk Ossenhaas, huisgemaakte friet en een salade. Ik kan nooit zoveel eten dus ik nam geen toetje. IMG_0007IMG_0009

Maar vriendlief kennende koos natuurlijk hij voor de Chocola Chocola. Een dessert met chocolademousse, chocolade ijs een chocolade taartje, ik nam een kop cappuccino.

IMG_0010

Na het eten liepen we terug naar de tramhalte om weer richting De Kuip te gaan. We gingen namelijk ook nog naar de bioscoop. Voor ons op zich niet zo bijzonder, aangezien we een Pathé Unlimited Card hebben, maar wel een leuke afsluiter van onze date night. Echter, waren we veel te vroeg bij de bioscoop, waardoor we nog een drankje dronken vlakbij de bioscoop, waar we gezellig konden kletsen.

IMG_0008Om 21.30 uur vonden we het wel tijd om richting de bioscoop te lopen want om 22.00 uur begon de film. Focus, een actie comedy met Will Smith. Ik vond het een leuke film met een goede balans tussen actie en comedy en natuurlijk een liefdesverhaal. Hij was op sommige punten iets langdradig, maar dat mocht de pret niet drukken.

Na de film was het dan tijd om naar huis te gaan, we waren allebei ontzettend moe maar we hebben een hele leuke dag gehad samen!

Woow! Het is een bijna een Plog geworden, haha! Wat doen jullie op date night? Pakken jullie dan ook uit? Hoe vaak maken jullie echt tijd voor elkaar, even weg van huis en de dagelijkse dingen?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Personal: Date Night

  1. Datenight is heel goed om samen te doen. Het haalt je even uit de routine en bouwt mooie herinneringen.
    Soms is een voordelige variant ook leuk. Mocht zuinig aan doen nodig zijn… Stukje fietsen samen in de avond en dan samen genieten van de zonsondergang boven water of veld. Met een kopje koffie en iets lekkers dat we mee brachten van huis in de thermosfles in de fietstas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.