Outfit of the day: ladies night out

Vorige week ging ik samen met een heel lief vriendinnetje uit eten en naar de Ladiesnight in de bioscoop. Het leek me leuk om daar een mooie outfit voor uit te kiezen. En een heel speciale kan ik wel zeggen!thumb_DSC_0022_1024

Na mijn bevalling kon ik al vrij snel weer in mijn eigen kleding en dat maakte dat ik ook een mooie jurk voor mezelf wilde kopen bij Vanilia. Dit pareltje zag ik online en tijdens onze vakantie in Limburg, kocht ik hem.

Later die maand kocht ik overknee laarzen bij Zalando, van Zign. Al een langere tijd was ik op zoek naar cognac leren overknees. Maar dat was niet makkelijk! Ik draag namelijk niet graag hakken en je wil ook geen lompe schoenen. Deze zijn geheel van suède en kocht ik met een leuke korting in verband met Black Friday.

De make-up is vrij simpel.
– foundation Les Beiges 20 van Chanel
– wenkbrauwpotlood Bourjois in de kleur noisette
poeder Vitalumière 20 van Chanel
– bronzer Les Beiges 30 van Chanel
blush Fleeting Romance van MAC
highlighter Soft and Gentle van MAC
– oogschaduw Urban Decay Naked 1 palette, kleuren virgin, naked, sidecar.
– volume mascara van Etos

Zo leuk om dit te doen nog voor mijn verjaardag samen met mijn lieve vriendinnetje! Heel dankbaar hiervoor. Natuurlijk is het belangrijk dat ik ook samen met Robin leuke dingen blijf ondernemen maar dat zal ook vast snel gebeuren!

Vind jij het ook leuk om je mooi aan te kleden voor een avondje met je vriendinnen? Wat is jouw favorieten outfit; een jurk of toch liever een goede jeans met mooie top? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.