Onze vakantie naar Sint Maarten (vlog)

Het is alweer even geleden, onze vakantie en dat ik de laatste blog schreef. Maar het was druk… Met van alles. En nu ben ik er weer! Met een vlog van onze eerste vakantie als gezin.

Eindelijk de vlog van onze eerste vakantie met z’n viertjes. En wat voor een! We gingen vliegen. Twee vluchten zelfs, een van 3 kwartier en een van 9 uur.  Ik zal hier ook nog over schrijven, hoe wij de vlucht met 2 kleintjes hebben ervaren en wat onze tips zijn.

De vakantie zelf was fijn. Het was ten eerste heerlijk om naar een warm land op vakantie te gaan terwijl het in Nederland koud en regenachtig was. Nog nooit eerder hadden we dat gedaan maar we vonden het beide een aanrader.
Ten tweede was het, uiteraard, heel fijn om bij mijn zus en haar mooie gezin te verbljiven en samen leuke dingen te kunnen ondernemen met haar mini.

Waar was jullie eerste vakantie als gezin naar toe? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Onze vakantie naar Sint Maarten (vlog)

  1. Aaaah het was echt zooo leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.