My favourite things: Newbornshoot

Ongeveer een maand na Fabian’s geboorte deden wij een newbornshoot, door Marissa. Al eerder deed ik met haar een zwangerschapsshoot dus ik wist wat haar stijl was en hoe de foto’s ongeveer zouden worden.

_Highres(3van38)Het is een ontzettend mooi aandenken aan onze eerste tijd als gezin. Nu Fabian alweer 3 maanden is, is het al moeilijk voor te stellen dat hij zo klein was.

_Highres(29van38)

Ik vind het heel leuk om deze foto’s te delen omdat ik super blij ben met het eindresultaat. Er is weer een mooie balans tussen zwart/wit en kleur en ondanks dat Fabian niet zo in z’n hum was deze dag, zijn de foto’s toch erg goed gelukt.

_Highres(2van38)

_Highres(8van38)

_Highres(11van38)

_Highres(13van38)

_Highres(22van38)

De foto van Robin alleen met Fabian, ik alleen met Fabian en de foto met z’n drieën, zijn mijn favorieten. Deze hebben dan ook een plekje gekregen in de woonkamer!

_Highres(31van38)

_Highres(37van38)

_Highres(24van38)

Ik vind het erg mooi dat de foto’s wel geposeerd zijn maar niet te geënsceneerd. Het is echt een moment opname, zoals wij toen waren. Marissa weet dat altijd goed vast te leggen. Ik kan dit echt iedereen aanraden!

Ook deze keer heeft Marissa weer precies gedaan wat ik voor ogen had. Wat een mooie herinnering om te hebben en wat is Fabian al veranderd in de afgelopen weken. Het is bijna niet meer voor te stellen dat zo’n klein hummeltje 9 maanden in mijn buik heeft gewoond. Heel bijzonder.

Heb jij een newbornshoot gedaan met je baby of weleens een gezinsshoot? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.