My favorite things: Make-up

Hoi!

Eerder liet ik je al mijn favoriete beautyproducten zien, vandaag laat ik je zien wat mijn favoriete make-up producten zijn!

Foundation
Mijn favoriete foundation is Catrice Photofinish 18h liquid foundation 010. Het is DE perfecte kleur voor mijn huid. Ik heb een erg lichte huid dus het was moeilijk om de goede kleur te vinden. Deze foundation is niet super dekkend, hij heeft een mooi natuurlijk effect.

Blush
Mijn favoriete blush is mijn nieuwe blush van BE Creative 003 Precious. Hij heeft een zachte perzikkleur en een lichte shimmer. Hij is mooi gepigmenteerd en een natuurlijk effect.

P1020687

Poeder
MAC I love you! Dit poeder is perfect. Of je nou een sunkissed teint hebt of een bleke huid door het (afwezige) winterzonnetje, het poeder past altijd bij je huid door de transparante finish.

P1020692

Oogschaduw
Het onverwachte verjaardagscadeau dat over de post kwam vanuit Zwolle! Het W7 in the buff naturel nude eyecolour palette. Met dit palette kan je veel verschillende ooglooks maken, hij heeft zowel matte oogschaduws als glimmende.

P1020728

Eyeliner
Na verschillende geprobeerd te hebben, blijft Rimmel Glam Eyes favoriet! Een fijn kwastje en een mooie diep zwarte kleur. Het kwastje is niet dik waardoor het gemakkelijk is een lijntje te trekken. Oefening baart kunst!

P1020735

Wenkbrauwfiller
Er zijn veel verschillende manieren om je wenkbrauwen te accentueren; poeder, potlood en gel. De laatste heeft mijn voorkeur. Makkelijk en gelijk aan te brengen! Mijn keuze gaat naar: Catrice Eyebrow filler perfecting and shaping gel brown.

P1020733

Mascara
Rimmel Lash Accelerator Enless Black! Ik gebruik deze mascara nu al een paar jaar, tussendoor ook een paar andere gehad maar ik kom altijd bij deze terug. Een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Dat was het weer! Heb jij een make-upproduct waar je echt niet zonder kan?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “My favorite things: Make-up

  1. Je was gisteren weer heel mooi opgemaakt! Vooral jouw wekbrauwen vond ik zoveel mooier dan anders… Ik overweeg echt om ook van poeder naar gel over te stappen. Het ziet er veel natuurlijker uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.