My favorite things: beautyproducten

Hoi!

Iedereen heeft zijn favoriete producten! Lees hier wat mijn favoriete producten zijn op het gebied van beauty; shampoo, tandpasta, bodylotion etcetera!

Shampoo
Mijn favoriete shampoo is Herbal Essences Beautiful Ends. Hij ruikt heerlijk door de frambozen, en geeft mijn haar een mooie, natuurlijke glans. Yeah voor de botanische zijde extracten!

P1020736

Dagcrème en nachtcrème
Al eerder over geschreven. De NIVEA Sensitive dag- en nachtcrème! Deze ongeparfumeerde crèmes hydrateren mijn huid goed en zorgen ervoor dat mijn huid kan ‘bijkomen’ van de dag met make-up.

P1020743

Gezichtreiniger
Daar is hij weer! De NIVEA Sensitive reinigingsmelk en micellair water. Heerlijk verkoelend en verwijdert alle make-up!

P1020742

Gezichtsgel
Hé, NIVEA! Elke ochtend was ik mijn gezicht met NIVEA verzachtende reinigingscrème voor de droge of gevoelige huid. Lekker wakker worden!

P1020744

Deodorant
Sinds een paar jaar is mijn favoriete deo de Rexona Longlasting protection Linnen Dry. Het is een lekkere geur, niet al te sterk maar hij blijft de hele dag fris!

P1020740

Tandpasta
Pas geleden dacht ik een gaatje te hebben, gelukkig was dat niet het geval. Ik heb een ‘ouderdomskwaaltje’ zoals mijn tandarts het noemt. Opkruipende tandhalsen, je tandvlees kruipt omhoog waardoor je zenuwen bloot komen te liggen en je dus last krijgt van koude of warme dranken en zelfs tanden poetsen! Mijn tandarts raadde mij Sensodyne Rapid aan, die ik 2 keer per dag moet gebruiken. Sindsdien heb ik geen last meer gehad, dus een absoluut blijvertje!

P1020745

Bodylotion
Al eerder laten zien op Instagram! De RITUALS Lotus en Bergamot Bodycrème met shimmer! Helaas is dit een limited edition, hij is dus niet meer verkrijgbaar. Gelukkig heb ik hem nog voor mijn verjaardag gekregen!

P1020737

Anti-klitspray
Een paar maanden geleden was ik ‘s ochtends een half uur bezig met mijn haar borstelen. Niet te doen. Ik kocht Schwarzkopf Gliss Kur Anti-Klitspray Hair repair Oil Nutrive. Nu ben ik binnen 5 minuten klaar, mijn haar ruikt lekker en heeft een mooie glans!

P1020723

Hairspray
Ik gebruik af en toe haarlak, meestal als ik mijn haar invlecht, zodat het beter blijft zitten. Ik gebruik dan het liefst Garnier Fructis Big Volume. Hij plakt niet en ruikt lekker!

P1020724

Volumepoeder
Ik kocht dit volumepoeder bij de kapper, het is een kleine potje maar ik doe er al super lang mee! Dat komt omdat je er maar weinig van gebruikt per keer. Ik gebruik het sowieso niet heel vaak omdat het mijn haar stug aan laat voelen en het ziet er doffer uit. Ik heb nog geen beter volumepoeder gevonden!

P1020725

 

Binnenkort vertel ik je over mijn favoriete make-upproducten!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

4 thoughts on “My favorite things: beautyproducten

  1. Hoe smaakt die tandpasta? Soms hetzelfde probleem met die tanden haha, en ik gebruik ook al die gezichtproducten van nivea en ze zijn inderdaad super goed

    1. De tandpasta smaakt goed, geen nare smaak ofzo. Hetzelfde als een andere tandpasta, het helpt wel echt tegen de pijn. Een tube kost wel bijna €5 (!) dus houd aanbiedingen in de gaten 🙂 dan kan je vaak 2 voor de prijs van 1 kopen.
      Leuk om te lezen dat jij ook zo enthousiast bent over de Nivea producten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.