Moving Monday: Ode aan familie en vrienden

Met een aankomende verhuizing in zicht en een baby on the way is het fijn als je hulp kunt krijgen van familie en vrienden. Vandaag daarom een ode aan deze mensen!

thumb_PICT2032_1024

Eind april moeten wij ons appartement verlaten, een huis vinden per 1 mei hadden we dan ook al snel opgegeven. Sowieso duurt het gemiddeld 6 weken tot de hypotheek rond is, dus dan zou dat ook nog lastig worden. We zullen dus in ieder geval een bepaalde periode moeten overbruggen. Het is dan erg fijn als je vrienden en familie hebt die in de buurt wonen waarbij je eventueel kan verblijven.

Wij hebben gelukkig ook erg lieve mensen in onze omgeving die ons willen helpen met verhuizen en opslaan van spullen. Want tja, tijdelijk ergens wonen en dan ook nog alle spullen mee nemen? Dat is niet zo praktisch! Gelukkig hebben we nu een appartement en nemen we veel van onze spullen niet mee naar een nieuw huis. Dus het zijn niet super veel spullen. Dat scheelt enorm en dat betekent natuurlijk ook dat we samen voor nieuwe dingen kunnen kijken, hoe leuk is dat?!

Maar waar gaan wij verblijven voor the time being? We hebben heel lieve vrienden die hebben aangeboden dat wij in hun huis mogen verblijven wanneer zij op vakantie zijn! Hoe ontzettend lief is dat? Hun huis is bewoond terwijl ze op vakantie zijn en wij genieten van alle ruimte  en rust van hun fijne huis, kat en de omgeving! Het huis waar we tijdelijk zullen verblijven is namelijk vlakbij het strand dus als het mooi weer is, kunnen wij na het werk lekker genieten van de zomerzon en de zee.

Naast het feit dat we het ontzettend fijn vinden dat we straks een dak boven ons hoofd hebben, is ook de manier waarop zij dit aangeboden hebben super bijzonder en lief. Robin en ik zijn dan ook druk bezig om te bedenken wat wij terug kunnen doen om hen te bedanken.

Alle vrienden en familie die geholpen hebben in de zoektocht naar ons nieuwe huis en gaan helpen tijdens het verhuizen willen we nu al bedanken. Als we straks een huis met een tuin hebben, zullen we die zeker gebruiken om alle lieve mensen in onze omgeving in het zonnetje te zetten!

Ken jij ook iemand die heel fijn geholpen heeft tijdens een drukke periode of verhuizing? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.