Moving Monday: de logeerkamer

Een hele poos geleden schreef ik de laatste Moving Monday. We hadden even geen tijd om de laatste dingen in huis aan te pakken maar daar is verandering in gekomen! Vandaag deel ik met jullie het eindresultaat van de logeerkamer!

thumb_DSC_0058_1024

Tijdens onze zoektocht naar een nieuw huis vond ik het belangrijk dat we ook een logeerkamer hadden. Mijn zus en moeder wonen ‘ver’ weg dus zij blijven regelmatig slapen. Ik vind het dan niet handig (of comfortabel) als we elke keer een luchtbed moeten op pompen en in de kinderkamer moeten neerleggen. Dat is voor niemand een goed idee:)

thumb_DSC_0061_1024

thumb_DSC_0059_1024Het behang kochten we bij Karwei. Het bed is bedbank Beddinge van Ikea, de plank aan de wand, de fotolijstjes, de glazen stolpen, het klokje, de haakjes aan de deur en het nachtkastje zijn ook van Ikea. De nieuwste collecties van Ikea zijn zo ontzettend leuk. Veel hippe dingen met goud (fangirl hier!) en voor een fijne prijs.

thumb_DSC_0060_1024De bakkerskast, de waxinelichtjeshouders kochten we bij  Blokker. Robin vond de bakkerskast zo leuk en het paste mooi in de logeerkamer als extra opbergruimte. De Blokker heeft zoveel leuke spulletjes sinds ze hun strategie hebben omgegooid!

thumb_DSC_0063_1024Het lampje op het nachtkastje komt van Action en was echt een koopje. Hij zit in het vaste assortiment voor nog geen 9 euro. Terwijl je bij woonwinkels en bouwmarkten gerust rond de 40 euro neertelt voor een dergelijke lamp.

Op de hele eerste verdieping hebben we dezelfde gordijnen opgehangen van de Kwantum. Ook in Fabian’s kamer hebben we ‘saaie’ gordijnen. Zo gaan ze heel lang  mee doordat ze tijdloos en verduisterend zijn. De aankleding van de kamer doen we wel met andere dingen dan gordijnen!

thumb_DSC_0062_1024Ik ben erg blij met het eindresultaat van de logeerkamer. Het is rustig en gezellig. De kamer is niet heel erg groot maar we wilden niet een grote kamer opofferen die dan maar een aantal nachten per jaar wordt gebruikt.

Hebben jullie ook een logeerkamer en deze leuk aangekleed? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Moving Monday: de logeerkamer

  1. Gezellig kamertje is het geworden! Mooi dat behang!

    1. Dankjewel! Het is echt een grote verandering en weinig werk. We zijn ook erg blij met het eindresultaat. Binnenkort is onze slaapkamer ook eindelijk af 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.