LOTD: Attending a wedding

Hoi!

Vorige week vrijdag was ik op een bruiloft in Brussel! Ik was heel erg benieuwd naar de jurk van de bruid! En mijn verwachtingen klopten totaal! Op de uitnodiging stond ook een dresscode: formeel.
Dit is de outfit die ik draag naar de bruiloft!

Outfit

thumb_DSC_0190_1024 thumb_DSC_0189_1024

De rok die ik draag is van Vanilia, en was 1 van mijn eerste aankopen bij mijn inmiddels favoriete winkel. Ik vind de rok fantastisch mooi en past bij verschillende gelegenheden.
Het blousje is van de H&M, ik draag hier een hempje onder van dezelfde winkel. De schoenen zijn van Zalando, lak leren ballerina’s van het merk KIOMI.

Make-up thumb_DSC_0192_1024thumb_DSC_0198_1024thumb_DSC_0204_1024

De foundation die ik gebruikt heb is de Max Factor CC Cream in de kleur Fair, daaronder draag in de anti- redness primer van Etos. Onder mijn ogen en op rode vlekjes bracht ik de Catrice Camouflage Cream aan. Voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik het So Susan eyebrow palet. Op mijn wangen draag ik MAC Fleeting Romance en MakeUp Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights.

De ooglook creëerde ik me het Urban Decay Naked 3 palette. Met als finishing touch Max Factor Masterpiece glamour extensions mascara.
Uiteraard mag een lipstick niet ontbreken, dit is MAC Please Me.IMG_5163

Dit was mijn outfit! Nog even een foto van mij in Brussel! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik vind een dresscode op een uitnodiging altijd wel prettig want zo voel je niet zo snel overdressed of juist underdressed! Wat vind jij?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.