Lang leve de zomerswap deel 2

Vorige week maandag kon je lezen over het pakketje dat ik samenstelde voor mijn swapmaatje voor de Lang leve de zomerswap. Ik was een beetje ongeduldig want op woensdag had ik mijn pakketje nog niet ontvangen, terwijl mijn swapmaatje hem al op dinsdag had! Wat er in mijn pakketje zat, toen ik hem donderdagmiddag kreeg, laat ik je NU zien.thumb_DSC_0065_1024

Toen het zo lang duurde voor mijn pakketje kwam, was ik bang dat ik misschien niets zou krijgen. Het gaat natuurlijk niet om perse om de spulletjes maar het is wel zo fijn (en onderdeel van het spel) om iets terug te krijgen omdat je zelf ook moeite hebt gedaan. Op woensdag was mijn pakketje nog niet binnen en werd ik echt ongeduldig. Ik besloot een berichtje te sturen naar de organisatie. Ik zag al helemaal voor me dat bij mij de cirkel werd verbroken. Ik zou nooit meer meedoen aan zo’n swap.

Op donderdagmiddag, net na mijn hardlooprondje, ging de deurbel. Ik was al bijna bang dat ik geen pakketje meer zou krijgen. Dat er is mis was gegaan bij de post of dat het helemaal niet opgestuurd was. Robin vond het namelijk maar raar en had er niet zoveel vertrouwen in van tevoren. Gelukkig kwam de postbode aanlopen met een vrolijk pakketje waardoor ik gelijk wist dat het mijn swappost was.

thumb_DSC_0066_1024

thumb_DSC_0067_1024Na 2 dagen gewacht te hebben op het pakketje zelf kon ik natuurlijk niet lang wachten om de cadeautjes uit te pakken. Dus dat deed ik dan maar snel. Het was niet een heel groot doosje maar hij zat helemaal vol!

thumb_DSC_0068_1024Ik kreeg dus verschillende dingen; een opschrijfboekje, een klein kookboek met gezond recepten, kaarsjes, chocolaatjes, rietjes, een plantje om zelf te laten groeien en nog wat losse dingen.
Erg leuk pakketje!

Op dit moment lopen er volgens mij geen nieuwe Instaswaps, maar houdt Instagram zeker in de gaten om de volgende keer mee te doen. Want het is echt leuk! Heb jij al eens mee gedaan aan een Instaswap? Wat heb jij gekregen of wat maak je zoal? Laat het me weten!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

10 thoughts on “Lang leve de zomerswap deel 2

 1. Zo leuk als je een verrassingspakketje krijgt. En wat een leuke cadeautjes zaten erin!

  1. Zeker! Echt een aanrader om een keer te doen. En als je geen social media hebt, waarom niet gewoon met je eigen vriendinnen? 🙂

 2. Jouw zomerswapper heeft echt leuke bij jou passende cadeautjes gestuurd!

  1. Ja zeker! Je houdt elkaar natuurijk in de gaten via je Instagram account, dus je ziet precies wat de ander leuk vindt!

 3. Je kan op IG ook swapjunkie volgen, dan zie je daar of er weer nieuwe swap zijn.

  Maar leuk pakket Raïsa! (Bijna net zo leuk als die ik heb gekregen ?)

  1. Ja dat doe ik inderdaad, Marjon. Goede tip voor de mensen die ook mee willen doen aan een Instaswap, dankjewel!
   Haha, bedankt voor het compliment, Marjon, geniet van jouw pakketje! X

 4. Mijn Swap was ook echt leuk! #swapolympics dan moest je dingen kopen maar ook zelf maken, was ook echt een geslaagde swap!

  1. Ja, voor die swap was ik net te laat. Ik ga hem zeker in de gaten houden. In de herfst komt denk ik weer de Instaswap fall 2016 edition, daar wil ik ook wel aan mee doen…

 5. Ik vind die swaps altijd zo leuk om te zien. Zelf ben ik er echt te chaotisch voor. Dan vergeet ik het te kopen of ik stuur het drie jaar te laat op, haha. Je inhoud was ook echt leuk!

  1. Ha, Kimberley, je kan het toch een keer proberen? Zet je een reminder in je agenda dan komt het vast goed 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.