JustRaisa.nl jarig: 3 jaar!

Hoera! JustRaisa.nl is vandaag jarig!  3 jaar geleden alweer begon ik deze blog. Er is wat veranderd op de site in de tussentijd. Sommige dingen met aankondiging en sommige veranderingen zijn er in geslopen.

8-birthday-cupcake-ruth-black

Halverwege vorig jaar veranderde ik de lay-out  van de site. Een beslissing waarmee ik nog steeds heel erg blij ben. De kleuren, lettertypen en het logo passen beter bij mij als persoon en de content.

Ik introduceerde net voor de 2e verjaardag van de site de rubriek Moving Monday. Een rubriek die nu even op een laag pitje staat in verband met mijn zwangerschap, omdat het huis nog niet helemaal af is en we nog het een ander aan willen passen voor ik het resultaat laat zien.
Over mijn zwangerschap gesproken, na een tijdje afwezig te zijn geweest, kondigde ik in februari aan zwanger te zijn. Hiermee veranderde ook de content op de site behoorlijk. JustRaisa.nl werd meer een persoonlijke lifestyle blog dan beauty.

Ik deelde artikelen over dat zwanger zijn niet altijd leuk is, de Blije Doos en de Zwangerbox, Moeders voor Moeders en een gender reveal. 
Maar, ondanks de verschillende persoonlijke artikelen, bleven er beauty posts verschijnen. Mijn liefde voor high end producten kwam naar boven en ook investeringen op het gebied van make-up zoals de gellac starterset.

Ik zou Raïsa niet zijn als er niet ook af en toe iets met eten voorbij zou komen, na de burgertest zijn we begonnen met het testen van ontbijtlocaties in Rotterdam. Met The BreakFastClub maakte ik ook een verrassingstripje, wat een groot succes was.

Ik ben erg benieuwd wat het komende jaar ons zal brengen! Een jaar waarin wij niet meer met z’n tweetjes zullen zijn maar met z’n drietjes, een jaar waarin ik (nog meer) hoop te groeien met mijn blog. Want zonder jullie, is er geen JustRaisa.nl. Daarvoor mijn dank!

Bedankt voor alle leuke reacties op Facebook, Instagram en de site en voor de stille lezers. 

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “JustRaisa.nl jarig: 3 jaar!

  1. Hier een stille lezer ?
    Gefeliciteerd en nog vele jaren in goede blog gezondheid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.