It’s all about the brows

Niet iedereen draagt make-up en een paar jaar terug droeg ik ook alleen mascara en een beetje blush. Sinds een 2 jaar draag ik een fullface make-up. Ik heb gemerkt dat de wenkbrauwen heel erg belangrijk zijn! Ook op een dag dat ik weinig make-up draag, geen foundation en geen oogmake-up behalve mascara, doe ik wel mijn wenkbrauwen. Dit is namelijk zo veel zeggend voor je gezicht.

Schermafbeelding 2015-09-13 om 20.55.44

Op deze foto is dat heel erg goed te zien. Deze foto plaatste ik pas geleden op Instagram. Ik had hier de helft van mijn make-up verwijderd en de andere helft zat er nog op. Ik vond dit een grappig gezicht vooral omdat je goed het verschil kunt zien bij mijn wenkbrauwen.

Om je wenkbrauwen aan te zetten kan je verschillende producten gebruiken.
– een wenkbrauwpoeder
– een wenkbrauwpotlood
– een wenkbrauwgel

Een wenkbrauwpotlood ben ik persoonlijk niet zo’n fan van. Ik gebruik dit eigenlijk nooit, voornamelijk omdat ik het effect niet zo natuurlijk vind, maar smaken verschillen!
Een wenkbrauwgel gebruikte ik eerder vaak, de wenkbrauwgel van Catrice was favoriet. Met deze gel kan je je wenkbrauwen licht kleuren en in vorm brengen.

thumb_DSC_0239_1024thumb_DSC_0226_1024
thumb_DSC_0215_1024

De wenkbrauwgel heeft een soort mascaraborsteltje waar de gel op zit. De gel zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag in model blijven.

thumb_DSC_0216_1024 thumb_DSC_0192_1024Sinds een tijdje gebruik ik wenkbrauwpoeder. Dit is iets donkerder dan de gel en dat vind ik persoonlijk bij mij erg mooi omdat de kleur dichterbij mijn haarkleur ligt. Mijn wenkbrauwen hebben een duidelijke vorm van zichzelf dus de gel heb ik niet nodig om ervoor te zorgen dat ze de hele dag goed blijven zitten. Ik gebruik nu het wenkbrauwpoeder van Catrice. Hierover zal ik binnenkort een review schrijven!

thumb_DSC_0213_1024  It’s all about the brow! Je wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor je gezichtsuitdrukking. En de wenkbrauwgel en poeder zijn mijn favoriete producten om je wenkbrauwen mee bij te werken.

Werk jij je wenkbrauwen bij en wat is jouw favoriete product om te doen? Binnenkort wil ik mijn wenkbrauwen een keer verven, heeft iemand daar ervaring mee en wat is een goed merk? Laat het me weten in de comments!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “It’s all about the brows

  1. Ik gebruik de laatste tijd een wenkbrauwpotlood, hiervoor alleen een doorzichtige gel, maar die vond ik te weinig effect.

    Verven vind ik altijd een beetje eng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.